ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Σηκώνει μανίκια η νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ υπό τον Σταύρο Αδαμίδη. Εισροή 3,5 εκατ. ευρώ στο επόμενο δεκαήμερο, περικοπές εξόδων και προσπάθεια αύξησης των εσόδων οι προτεραιότητες. Νέο οργανόγραμμα με σαφείς αρμοδιότητες ανά μέλος του ΔΣ. Τον Ιούλιο έτοιμο προς χρήση το νέο προπονητικό κέντρο, ποιες οι σκέψεις για το γήπεδο.

Νέα οικονομική ένεση

Περίπου 3,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να μπουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην ΠΑΕ ΑΕΚ για να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες, ενώ θα κεφαλαιοποιηθούν άλλα 3 εκατ. ευρώ (με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) που έχουν δοθεί ως ταμειακή διευκόλυνση από τους μετόχους της. Πρόθεση των μετόχων είναι να καλυφθεί το έλλειμμα της τρέχουσας χρήσης, ενώ τελικά δεν θα καλυφθεί μέρος των υποχρεώσεων και για την επόμενη σεζόν. Επίσης το ζήτημα της εξόφλησης του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley παίρνει αναβολή στην παρούσα φάση, αφού προέχουν άλλες οικονομικές εκκρεμότητες.

Νέα πόστα και περικοπές

Στα μέλη του νέου ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ ανατέθηκαν από χθες ξεχωριστές αρμοδιότητες, ώστε να υπάρχει καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία του συλλόγου. Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Κωνσταντίνος Καπετανάκης ανέλαβαν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος και είναι πολύ πιθανό σε αυτούς να προστεθεί προσεχώς κάποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με το Θωμά Μαύρο να φέρεται πως αποτελεί την πρώτη επιλογή. Ο αντιπρόεδρος Χάρης Κοσμάτος ανέλαβε το χρηματοοικονομικό κομμάτι, ο Κώστας Κουδούνας θα επιβλέπει τη λειτουργία των ακαδημιών, ενώ ο Δημήτρης Χατζηχρήστος θα ασχοληθεί με τις σχέσεις ΠΑΕ-Ερασιτεχνικής και ο Κυριάκος Χήνας με το ζήτημα της εταιρείας λαϊκής βάσης, το οποίο θα εξεταστεί διεξοδικά και χωρίς βιασύνη προτού ληφθούν οι όποιες αποφάσεις για «άνοιγμα» της ΠΑΕ στον κόσμο. Ο Νίκος Θανόπουλος θα παραμείνει ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Empire» μέχρι να ρυθμιστεί το έλλειμμα των 3 εκατ. ευρώ που αφορά στην Puma.

Η νέα διοίκηση έχει αποφασίσει να «κόψει» τα έξοδα που κρίνει περιττά και να αυξήσει τα έσοδα. Στο πλαίσιο του πρώτου σκέλους, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει μείωση του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ και για το λόγο αυτό ζητήθηκε από τους υπαλλήλους να υποβάλουν βιογραφικό και την περιγραφή των αρμοδιοτήτων τους.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου