ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

AEK-ΠΑΟΚ 0-0

Μια κακή ΑΕΚ έφερε 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ . Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγώνα , ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εάν και ξεκίνησε καλά δεν κατάφερε να κάτι κάτι σπουδαίο.

Α Ημίχρονο

14 Φάουλ του Γκαρσία λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σάχα και από τα δεξιά όπως κάνουν επίθεση οι φιλοξενούμενοι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.
15 Βαθιά μπαλιά του Κοντρέρας για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, βγήκε απέναντι από τον Σάχα, αλλά λίγο πριν μπει στην περιοχή, ο Μανωλάς πρόλαβε και τον έκοψε.
16 Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την απόδοσή του, έχει κερδίσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής και δείχνει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.
20 Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας.
23 Σέντρα του Ίβιτς από τα δεξιά, ο Μουσλίμοβιτς προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως δεν την πρόλαβε και αυτή έφυγε παράλληλα με την εστία του Σάχα.
28 Σέντρα του Βιεϊρίνια από τα δεξιά, ο Μανωλάς και πάλι "καθάρισε" τη φάση παραχωρώντας κόρνερ, προ του Μουσλίμοβιτς.
29 Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, ο Σάχα μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.
36 Φάουλ του Μαντούκα από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα από τον Χαλκιά κατέληξε στον Μανωλά που την "τσίμπησε", αλλά την έστειλε πάνω από την εστία του "δικεφάλου" του Βορρά...
39 Παιδικό λάθος του Αραούχο, ο οποίος αντί να απομακρύνει τη μπάλα την "πάτησε" για να την κρατήσει εντός παιδιάς στη γωνία της μεγάλης περιοχής και της γραμμής του άουτ, ο Σορλέν την έκλεψε, την έστρωσε στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έκανε με τη μία το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
45 Ατομική ενέργεια του Σορλέν, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε με μία "γλυκιά" σέντρα να βρει τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα που κατέληξε άουτ.

Β Ημίχρονο

47 Βολίδα του Σκόκο έξω από την περιοχή, ο Χαλκιάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά ο Τσιρίλο την απομάκρυνε
51 Ο Ίβιτς έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, έκανε και το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
67 Φάουλ του Βιεϊρίνια από καλή θέση, ο Σάχα έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα
69 Συρτό σουτ του Λαγού, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών του ΠΑΟΚ, έφτασε στον Μαντούκα, ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ και η ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους.
81 Φάουλ του Μαντούκα, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκιά.
87 Σέντρα του Λαγού από τα αριστερά, κεφαλιά του Μαντούκα, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αρούχο, Λαγός, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (88' Γκερέιρο), Καφές, Λεονάρντο (53' Τζιμπούρ), Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο (65' Μπλάνκο)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια (83' Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (88' Φιλομένο), Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (75' Εντίνιο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου