ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Η ΝΕΑ ΑΕΚ

Συνάντηση με τον Σάββα Γκέντσογλου, τον Γιάννη Αραμπατζή και τον Μιχάλη Παυλή είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, για την ανανέωση των συμβολαίων τους, που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Ο 36χρονος δικηγόρος διεμήνυσε στους ποδοσφαιριστές πως θέλει να χτίσει πάνω και γύρω τους τη νέα ΑΕΚ, που θα αποτελείται από περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Πάντως οι συναντήσεις με τους τρεις ποδοσφαιριστές δεν έγιναν παρουσία των εκπροσώπων τους, αφού ο Σταύρος Αδαμίδης ήθελε να ανιχνεύσει τις προθέσεις τους και να τους αναλύσει το όραμά του για την «Ένωση», που περιλαμβάνει και τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αδαμίδης φέρεται να είπε στον Γκέντσογλου πως θέλει σταδιακά να γίνει ο ηγέτης της ΑΕΚ, στον Αραμπατζή πως μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό γκολκίπερ της ομάδας για μία δεκαετία και στον Παυλή πως πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του, παρόλο που έχει ελάχιστες συμμετοχές φέτος. Ουσιαστικές εξελίξεις στις υποθέσεις των τριών παικτών θα υπάρχουν σε νέα συνάντηση που θα οριστεί προσεχώς. Επιθυμία της ΑΕΚ είναι να «δέσει» τους ταλαντούχους παίκτες της για να μη χαθούν ως ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι.

Σειρά θα πάρει την Πέμπτη ο Κώστας Μανωλάς, που θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο παρότι το τρέχον λήγει το καλοκαίρι του 2012, ενώ θα ακολουθήσουν οι σαφώς πιο δύσκολες περιπτώσεις των Μπλάνκο (ραντεβού στα τέλη Απριλίου) και Μαντούκα, στις συζητήσεις με τους οποίους πιθανότατα θα είναι παρών και ο Άρναρ Γκρέταρσον. Παράλληλα, θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια να παραμείνει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, παρότι όλα δείχνουν πως οδεύει προς Τζένοα. Τέλος, στις 20 Απριλίου θα γίνει η συνάντηση με ανθρώπους της Λίβερπουλ για την επέκταση του δανεισμού του Κρίστιαν Νέμεθ.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου