ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ "Η ΑΕΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...."


Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» μίλησε ο Μίμης Παπαιωάννου και εξέφρασε την θέση του για την τωρινή πολύ δύσκολη θέση της ομάδας και την επικαιρότητα της Ενωσης. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μίμης μίλησε επίσης για τον Ντέμη Νικολαΐδη τον οποίο κατηγόρησε ανοιχτά για τα χρήματα που διαχειρίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ τοποθετήθηκε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Sentra 103,3»:

Για την σημερινή κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ: «Με ποιον να μιλήσω πλέον για την ΑΕΚ; Δεν εισπράττω τίποτα. Η ΑΕΚ τελείωσε. Αν δεν βρεθεί κάτι πολύ έκτακτο, που δεν θα βρεθεί, γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και κυρίως είναι σημαντικά. Δεν έχουμε υπομονή. Δεν δίνουν λεφτά, δεν έχουμε γήπεδο, δεν έχουμε πρόεδρο. Ποιος είναι πρόεδρος; Αν δεν τα έχεις αυτά δεν προχωράς. Όταν ήρθα στην ΑΕΚ εγκαινιάσαμε το χόρτο στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Εκείνη τη χρονιά, το '62-'63, πήραμε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια που πάντα ήμασταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Στην συνέχεια πήραμε και κύπελλα και γίναμε ισάξιοι με τους άλλους. Ο Νικολαΐδης είχε πει σε μια εφημερίδα ότι η ΑΕΚ λειτουργούσε όπως στην εποχή του Μπάρλου. Δεν είναι άτοπο αυτό; Σοβαρολογούμε; Αυτό δεν γράφεται.
Όλοι αυτοί σήμερα στην ΑΕΚ είναι παρατρεχάμενοι και δεν λειτουργούν σωστά. Χωρίς γήπεδο δεν πας πουθενά. Δεν ξέρω που θα φτάσει αυτή η κατάσταση. Έχουμε 4-5 προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Δεν τα διαχειρίζονται καλά. Υπάρχουν λάθη πολλών ετών. Και με το γκρέμισμα του γηπέδου, όπου μετά δεν μπόρεσε να αναλάβει κανένας. Άρχισαν να τρώνε όλοι από το κορμί της ΑΕΚ. Τα μεγάλα σωματεία έχουν πάντα και μεγάλα προβλήματα. Ήμασταν τρίτη δύναμη με αξίες και με άνεση και με την έναρξη του επαγγελματικού πρωταθλήματος έπεσαν όλοι πάνω στην ΑΕΚ. Στην αρχή έλεγα ότι είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Ούτε αυτή υπάρχει τώρα. Θα κάνουμε πολύ καιρό να συνέλθουμε».

Για την προοπτική να ασχοληθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τα διοικητικά της ΑΕΚ: «Ο Μελισσανίδης από ποιον να έρθει να πάρει την ΑΕΚ; Ποιες μετοχές έχουν; Βάλανε λεφτά; Έχετε δει κανέναν... πλούσιο να θέλει να χάσει τα λεφτά του; Μακάρι να ερχόταν ο Μελισσανίδης, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να αγοράσει τις μετοχές. Το 51% είναι αλλού. Κάπου στην Αγγλία βρίσκονται. Και να πάμε εμείς στον Μελισσανίδη να κάνουμε τι; Αυτός δεν ξέρει από μόνος του τι να κάνει; Διαχειριστές είναι οι άνθρωποι.
Είμαι απογοητευμένος και μακάρι να διαψευσθώ. Αλλά δεν έχουμε πρόεδρο, δεν έχουμε γήπεδο, δεν έχουμε λεφτά. Η μάλλον έχουν λεφτά αλλά δεν τα δίνουν. Μας λένε ότι τα λεφτά τα έκλεψε ο Νικολαΐδης! Τι θα πει τα έκλεψε ο Νικολαϊδης; Και μας βάζουν και λέμε ότι τα έκλεψε. Τα πήρε κι έφυγε ο άνθρωπος, όπως και ο Ψωμιάδης. Υπέγραφαν οι άνθρωποι, πήραν τα λεφτά και έφυγαν. Τι να κάνουμε τώρα... Οπότε η δύναμη τελείωσε τώρα, πάει προς τα κάτω».

Για το αν έχει κάνει λάθη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Λάθη δεν ξέρω αν έκανε. Είναι ένας προπονητής που όποιος τον βρει ελεύθερο θα τον πάρει. Πέρασε και κακές στιγμές εδώ. Ο Μπάγεβιτς ήταν άρχοντας στην ΑΕΚ όταν είχε στήριξη. Τώρα κάθε φορά που τον βλέπω, είναι πικραμένος, άλλα του λένε και άλλα γίνονται. Έκοβε και έραβε κάποτε. Τώρα δεν μπορεί να το κάνει. Δεν υπάρχει στήριξη. Εχει στήριξη η ομάδα; Ο ένας χτίζει προπονητικό κέντρο εδώ, ο άλλος το πάει αλλού! Οι παίκτες βρίζονται, πάνε, έρχονται! Ο κανονικός Μπάγεβιτς όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα θα τα είχε τελειώσει. Γιατί τα ανέχεται; Δεν ξέρω. Εγώ ξέρω ότι είναι περήφανος και ακέραιος.
Ο Μπάγεβιτς είναι Μπάγεβιτς. Παίξαμε μαζί και τον εκτιμώ. Ίσως θέλει να ξαναφτιάξει την σχέση του με την ΑΕΚ. Το κρίμα για εμάς είναι ότι δεν ξέρουμε που θα πάει η ΑΕΚ. Εμείς κλαίγαμε για ένα πρωτάθλημα που πήραμε, η ομάδα συνέχισε να παίρνει πρωταθλήματα, αλλά τώρα δεν ξέρω πότε θα ξαναπάρουμε πρωτάθλημα. Που είναι τώρα αυτοί που έλεγαν ότι το πρωτάθλημα είναι εφήμερη χαρά; Αυτοί που έχουν τις μετοχές, αν τις έχουν, πιστεύετε ότι θα ήθελαν να διαλύσουν την ΑΕΚ; Ναι, αλλά θα την διαλύσουν. Για αυτό σας λέω για τις μετοχές. Είναι φως φανάρι. Είναι δυνατόν να ρίχνουν λεφτά για να τους τα φάνε; Τι είναι; Παιδιάκια είναι;»...

.. -

Πηγή aek365.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου