ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ


Ξενάγηση των δημοσιογράφων στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.


Το υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του Τύπου, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους που θα φιλοξενούν την ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Μεσογαία Α.Ε.» κ.Βασίλης Σίμος, η αρχιτέκτονας του έργου κα.Ρία Ξένου Βογιατζή και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου κ.Θανάσης Κουρμούλης, μίλησαν στους δημοσιογράφους για την εξέλιξη των εργασιών και επεσήμαναν πως μέχρι το τέλος Ιουλίου, η πρώτη φάση του προπονητικού αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, προκειμένου να μπει η πρώτη ομάδα.
Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, θα παραδοθούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και οι κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ στη συνέχεια ως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί και το τρίτο γήπεδο, στο οποίο θα υπάρχει και εξέδρα 276 θέσεων.

Τα δύο γήπεδα θα έχουν προδιαγραφές UEFA και θα είναι 64x100, ενώ το τρίτο το οποίο θα είναι μεγαλύτερο, θα έχει διαστάσεις 68x105.
Ακολουθεί η Τεχνική Έκθεση των Εγκαταστάσεων, ενώ περισσότερες φωτορεαλιστικές εικόνες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Multimedia".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου