ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, αγαπημένο καλοκαιρινό… προορισμό του Ντούσαν Μπάγεβιτς και των εκάστοτε ομάδων του, θα γίνει η θερινή προετοιμασία της ΑΕΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας, με συνέπεια να επιλέξουν το ίδιο μέρος για το «χτίσιμο» εν όψει της νέας περιόδου.


Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΑΕΚ έχει «κλείσει» το προπονητικό κέντρο για τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, αφού η έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα εξαρτηθεί από το πότε θα αρχίσουν οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.


Στις 13:00 θα ξεκινήσει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ όσον αφορά τη σύμβαση για το προπονητικό κέντρο που κατασκευάζεται στα Σπάτα. Φήμες αναφέρουν ότι η Ερασιτεχνική, η οποία είχε εκφράσει με συγκεκριμένα επιχειρήματα επιφυλάξεις για το κατά πόσο συμφέρει την ΑΕΚ η συμφωνία της «Μεσογαία Α.Ε.» με την ΠΑΕ, θα ψηφίσει «όχι». Η σύμβαση φυσικά αναμένεται να εγκριθεί (αφού συμφωνεί ο Πέτρος Παππάς με τον Νίκο Νοτιά), αλλά όχι ομόφωνα, κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί.



Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου