ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ


Μετρημένες και προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις περιλαμβάνει το πλάνο για τη νέα ΑΕΚ. Η «τρύπα» στα οικονομικά του συλλόγου την επόμενη περίοδο μπορεί θα φτάσει τα 12 εκατ. ευρώ και αν δεν υπάρξει λιτή πολιτική στο θέμα ενίσχυσης της ομάδας, ο σύλλογος θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα. Για το λόγο αυτό δύσκολα θα γίνει περισσότερη από μία μεταγραφική υπέρβαση, με την περίπτωση του Ζεοβάνι να είναι στο προσκήνιο. Ο μεσοεπιθετικός της Χαλ είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος και στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να αποκτηθεί. Πέραν όμως του Βραζιλιάνου, που στις «τίγρεις» έχει ετήσιο κασέ 900.000 ευρώ καθαρά, δύσκολα θα δοθούν πολλά χρήματα για άλλον ποδοσφαιριστή.

Η πρόσληψη του Άρναρ Γκρέταρσον και η επάνδρωση του τμήματος σκάουτινγκ μαρτυρά τη φιλοσοφία της νέας διοίκησης, που επικεντρώνεται στην απόκτηση νεαρών και εξελίξιμων παικτών που δεν έχει εκτιναχθεί η τιμή τους, αλλά και σε πιο έτοιμους παίκτες που μένουν ελεύθεροι ή μπορούν να αποκτηθούν με μικρό αντίτιμο. Περιπτώσεις όπως αυτές του αριστερού μπακ του Πανιωνίου, Γιώργου Τζαβέλλα, που κοστολογείται πάνω από 1-1,5 εκατ. ευρώ και φέρεται να απασχολεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αποτελούν μάλλον όνειρα θερινής νυκτός. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποφασίσει πως δεν θα απλώσει τα πόδια της πέρα από το… πάπλωμα, παρά μόνο αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα με την είσοδο ενός μεγάλου επενδυτή (που δεν φαίνεται στον ορίζοντα) ή τη συμμετοχή στους ομίλους-κι όχι απλώς στα προκριματικά-του Champions League.

Επιστρέφει και πιάνει δουλειά

Εντός της μεγάλης Παρασκευής αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα από το Λονδίνο ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος το προσεχές διάστημα θα έχει πολλή δουλειά. Η ατζέντα του από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα περιλαμβάνει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για επέκταση (Μπλάνκο, Γκέντσογλου, Αραμπατζής, Παυλής) ή ανανέωση συμβολαίων (Μαντούκα, Ζεράλντο, Λαγός). Παράλληλα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο εκπρόσωπος του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής, με την ΑΕΚ να προτείνει στον Αργεντινό επέκταση συμβολαίου (το τρέχον λήγει τον Ιούνιο του 2011), την οποία όμως δύσκολα θα δεχτεί. Επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κάνει την προετοιμασία του για την πρώτη του συνέντευξη Τύπου, στις 12 Απριλίου, αλλά και για τη γενική συνέλευση της 23ης Απριλίου, όπου θα τεθεί προς έγκριση η σύμβαση για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ενώ θα συζητηθεί και το σχέδιο λαϊκής βάσης που καταστρώνει ο Τάκης Κανελλόπουλος.


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου