ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΛΥΜΠΕ ?


Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Νίκος Λυμπερόπουλος να επιστρέψει στην ΑΕΚ, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη στην Φρανκφούρτη. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» ταξίδεψε τη Μεγάλη Τρίτη στη Γερμανία και ο 35χρονος επιθετικός, μιλώντας στη «SportDay», εμφανίστηκε θετικός να φορέσει - για δεύτερη φορά - την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Είχαμε ένα ραντεβού με τον κ. Αδαμίδη και μιλήσαμε από κοντά. Δεν συζητήσαμε καθόλου για συμβόλαιο, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες για οικονομικά ζητήματα κι αυτά θα τα δούμε το επόμενο διάστημα, σε νέα επαφή. Θα έχουμε προσεχώς μία ακόμη συνάντηση και εκεί θα δούμε αν θα προκύψει συνεργασία και θα επιστρέψω στην ΑΕΚ. Εγώ φυσικά δεν αποκλείω τίποτα και δεν λέω "όχι" σε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο πρώην διεθνής άσος, ο οποίος δεν έχει δεχθεί ακόμα πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που λήγει το καλοκαίρι.

Ερωτηθείς αν πείστηκε ότι η νέα διοίκηση είναι σε θέση να φέρει ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή, απάντησε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχθώ ότι μου άρεσαν πολύ όσα μου είπε. Και προφανώς δεν μπορούσε να μου πει όλα του τα σχέδια για την ΑΕΚ. Μιλήσαμε για την ΑΕΚ, η οποία διαπιστώνω ότι έχει τις βάσεις για να βγει από το αδιέξοδο και να δώσει χαρά στον κόσμο της. Απ' ό,τι καταλαβαίνω, άλλωστε, ο κόσμος είναι ήδη πιο αισιόδοξος σε σχέση με τους τελευταίους μήνες, όταν είχε εκφραστεί ζήτημα επιβίωσης. Συνεχίζω να πιστεύω ότι το βασικό για την ΑΕΚ είναι να βρει μια καλή και μακροχρόνια λύση διοικητικά».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο κ. Αδαμίδης θέλει να του δώσει τον ρόλο του ηγέτη στην ΑΕΚ, ο Λυμπερόπουλος τόνισε: «Είναι ευχάριστο και τιμητικό να μιλάνε ακόμη για μένα παίκτες που με έζησαν στην ΑΕΚ. Ολοι μας από κάπου ξεκινάμε και σταδιακά φτιάχνουμε την προσωπικότητά μας. Πρέπει σε μια ομάδα οι πιο έμπειροι παίκτες να προσπαθούν να αναδείξουν την προσωπικότητα των υπολοίπων. Να τους κάνουν να βγάλουν αυτό που έχουν μέσα τους και να το προσφέρουν για το καλό της ομάδας».


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου