ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


«Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το σημερινό ματς. Μας χρειαζόταν η νίκη για τους γνωστούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε και δεν παίξαμε καλά. Είχαμε προβλήματα με την κυκλοφορία της μπάλας, χάναμε πολύ γρήγορα την μπάλα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Η αλήθεια είναι ότι και ο αντίπαλος ήταν λίγο πίσω και δε θέλαμε να δώσουμε χώρους γιατί είχαν γρήγορους παίκτες για αντεπιθέσεις. Είχαμε, πάντως, δύο ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε γκολ, είχαμε ευκαιρίες, είχε κι ο αντίπαλος αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του: «Κάποιοι την Παρασκευή παραβίασαν το ωράριο, μίλησα μαζί τους, ήθελα να προστατέψω την ομάδα κι αυτούς και τους άφησα εκτός 11άδας. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς, μας χρειάζεται ηρεμία για να βρούμε το καλύτερο και το πιο σωστό για την ΑΕΚ. Ρωτήστε ό,τι θέλετε για το παιχνίδι αλλά τίποτα για όλα τα άλλα. Με αυτούς που ξενύχτησαν δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε τι θα κάνει αύριο ο πρόεδρος, που έχει ενημερωθεί για το θέμα».


"Για μένα μία είναι η λύση. Ο "Τίγρης" (σσ. Μελισσανίδης). Αυτός μπορεί να δώσει λύση. Δεν είναι μόνο οικονομική λύση. Ξέρει και από ποδόσφαιρο. Εχει δυναμική. Έφυγα πριν περίπου 25 χρόνια από την ΑΕΚ και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πλούσιοι ΑΕΚτζήδες δεν γίνονται πρόεδροι. Δεν τους αφήνουν; Δεν ξέρω τι γίνεται. Αν βοηθήσετε όλοι κι αν βοηθήσουμε όλοι -βάζω και μένα μέσα-, θα βρεθεί λύση"

MVP του αγώνα ο Κώστας Μανωλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου