ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


«Σε τέτοια ματς, τέτοιου χαρακτήρα, πάντα ακούγονται τέτοιες φήμες. Εμείς έχουμε στόχους που κυνηγάμε, έχουμε την ιστορία μας και τον κόσμο μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε κάθε ματς σοβαρά και ειδικά παιχνίδια που χρειαζόμαστε τους βαθμούς», απάντησε χαρακτηριστικά ο προπονητής της «Ένωσης», ερωτώμενος για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες μέρες.

Αναφερόμενος στο ματς, ο Μπάγεβιτς τόνισε ότι «ήταν δύσκολο για πολλούς λόγους για μας και το ξέραμε» και εξήγησε: «Ο Λεβαδειακός ήθελε την νίκη οπωσδήποτε για να μείνει στην μεγάλη κατηγορία. Έκαναν ευκαιρίες στην αρχή, αλλά μετά από δεκαπέντε λεπτά, ήμασταν αυτοί που έπρεπε και είχαμε και εμείς ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Όποιος σκόραρε, αυτός θα ήταν ο νικητής. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο μέρος».

Τέλος, ο Μπάγεβιτς έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στο άθλιο τερέν του δημοτικού σταδίου της Λιβαδειάς, το οποίο χαρακτήρισε ανασταλτικό παράγοντα για τις προσπάθειες των παικτών του: «Είναι αδύνατο να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο και με στενοχωρεί αυτό. Δεν θέλω να κατηγορήσω τον Λεβαδειακό, αλλά είναι κρίμα να παίζεις σε τέτοιον αγωνιστικό χώρο. Πάλι καλά που οι παίκτες μου κατάφεραν να παίξουν έτσι και να κάνουν τέτοια προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου