ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

ΑΔΑΜΙΔΗΣ «ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ»


Εποχή λιτότητας προανήγγειλε για την ΑΕΚ ο Σταύρος Αδαμίδης στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου. Πωλήσεις παικτών, ακόμη και σε ελληνικές ομάδες, μείωση του ρόστερ, περικοπές και προσπάθειες αύξησης εσόδων περιλάμβαναν οι εξαγγελίες του προέδρου της ΠΑΕ. Υπεραμύνθηκε της πρόσληψης του Γκρέταρσον και στήριξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ έκανε λόγο για κακή διαχείριση από τους προκατόχους του, Νικολαΐδη και Θανόπουλο.

Πωλήσεις και στην Ελλάδα

Λόγο για να ενταθούν οι φήμες περί αποχώρησής του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πουληθεί πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής της ομάδας, ακόμη και σε ελληνική ομάδα, εφόσον υπάρξει πρόταση.

«Όποια πρόταση έρθει θα συζητηθεί σε επίπεδο Δ.Σ. και θα γνωστοποιηθεί, ακόμα και από ελληνική ομάδα. Δεν θα ξεπουλήσουμε. Δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία ενόχληση από καμία ομάδα για κανέναν ποδοσφαιριστή. Όμως, ναι, μπορεί να πουληθεί και σε ελληνική ομάδα. Γιατί, όχι», τόνισε –χαρακτηριστικά- ο Σταύρος Αδαμίδης.

Αγωνιστικά – Μπάτζετ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε λόγο για μείωση του ρόστερ της ομάδας, αλλά απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες για το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του ο νέος προπονητής. «Το ότι θα μειωθεί το μπάτζετ δεν σημαίνει μείωση ανταγωνιστικότητας. Έχουμε 35 παίκτες στο ρόστερ, το να μειωθεί δε σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί», πρόσθεσε.

Μπάγεβιτς - Γκρέταρσον

Ο Σταύρος Αδαμίδης υπεραμύνθηκε της επιλογής του Άρνααρ Γκρέταρσον για το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι εάν κατέληγε σε ένα άτομο με μεγάλη εμπειρία θα χρειαζόταν και πολλά χρήματα. Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε ότι θα μείνει στο «τιμόνι» της ομάδας μέχρι το τέλος και των πλέι-οφ και μετά θα έχει συζητήσεις μαζί του, από τις οποίες θα διαπιστωθεί εάν θα παραμείνει και στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στόχοι

«Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον προκάτοχό μου, παρέλαβα μια ΠΑΕ σε κατάσταση αποσύνθεσης», τόνισε στην αρχή της τοποθέτησής του ο Σταύρος Αδαμίδης ο οποίος ξεκαθάρισε ότι αγωνιστικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση της δεύτερη θέσης στο πρωτάθλημα, μέσω των πλέι-οφ και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και –γενικότερα- η ΑΕΚ να αποκτήσει και πάλι τη χαμένη της αξιοπιστία.

Κοζώνης

Ο πρόεδρος της Ένωσης χαρακτήρισε φιάσκο τις διαπραγματεύσεις με τον Κοζώνη. «Ο κ. Παππάς μου ζήτησε να ψάξουμε το θέμα. Με τον κ. Παππά ψάξαμε τον κ. Κοζώνη και καταλήξαμε πολύ εύκολα στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της ομάδας», τόνισε, αλλά σχετικά με το ενδεχόμενο εισόδου του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στην ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν τον απαξίωσε. «Μακάρι να διαψευσθώ», κατέληξε.

Προπονητικό κέντρο και γήπεδο

Καθησυχαστικός ήταν ο Σταύρος Αδαμίδης για το θέμα του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ. Ξεκαθάρισε ότι όλα πηγαίνουν καλά και πως μόνη εκκρεμότητα είναι σύμβαση του έργου, την οποία θα παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση.
Για το γήπεδο της ΑΕΚ, αρχικά, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από το ΟΑΚΑ και δήλωσε ότι σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική θα κάτι ό,τι είναι δυνατό για την ανέγερση του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχέσεις μετόχων

Πολύ καλές είναι σχέσεις των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα των κ.κ.Νοτιά και Παππά, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης. Ο Σταύρος Αδαμίδης χαρακτήρισε ευτύχημα που η ΑΕΚ έχει δύο επιχειρηματίες να ασχολούνται μαζί της, και πως και οι δύο μέτοχοι θα ενισχύσουν οικονομικά την ΠΑΕ, εάν χρειαστεί.

Οικονομικά προβλήματα

Από την πρώτη στιγμή ο Σταύρος Αδαμίδης ασχολήθηκε με τις οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ. Στις πρώτες 30 μέρες κάναμε τα αυτονόητα, θέλοντας να τακτοποιήσουμε οικονομικά την ομάδα. Οι παίκτες και οι υπάλληλοι είναι πληρωμένοι», τόνισε, παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολη η θέση της ομάδας, και έθεσε σαν στόχο την εύρεση τρόπων για να αυξηθούν τα έσοδα της ομάδας. Για τους λόγους που δεν έχει γίνει ακόμα διαχειριστικός έλεγχος, τόνισε: «Έχουμε καθυστερήσει το διαχειριστικό έλεγχο. Στις 8 Απριλίου πήραμε προσφορά από την BDO για έλεγχο από 2004 ως σήμερα. Θα χρειαστούν ορισμένοι μήνες και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση πριν αρχίσει να δέχεται ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους:

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που αναλάβαμε τη διοίκηση της ΑΕΚ. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον προκάτοχό μου, αναλάβαμε μία ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, που υπολειτουργούσε μετά το φιάσκο Κοζώνη. Είμαστε σε διαδικασία ανασυγκρότησης της ΠΑΕ. Τακτοποιήσαμε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες. Το ουσιαστικότερο είναι να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει τη χαμένη της αξιοπιστία. Η ΑΕΚ βάλλεται από παντού, από άλλες ομάδες αλλά και εσωτερικούς εχθρούς.

Στόχος μας είναι να κερδίσει η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Χρειάζεται συσπείρωση από όλους τους Ενωσίτες. Ο κόσμος ήταν και είναι κουρασμένος από τις υποσχέσεις. Αντίθετα με όσα μου είπαν οι συγγενείς και φίλοι, ήρθα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2008 μού ζήτησε ο κ. Παππάς να βοηθήσω στο γηπεδικό. Ίσως λόγω έλλειψης σχεδίου και άλλων παραγόντων, οι προσπάθειές μου για την ΑΕΚ να έπεσαν στο κενό. Όταν το καλοκαίρι έγινε γνωστό το ενδιαφέρον Κύπριων επενδυτών, είπα να προσέξει πολύ. Αργότερα έσκασε το θέμα του κ.Κοζώνη. Με τον κ.Παππά ψάξαμε για τον κ. Κοζώνη και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι δεν αποτελεί τη λύση που θα μπορούσε να βοηθήσει την ΑΕΚ. Του δώσαμε την ευκαιρία να αποδείξει τα όσα έλεγε. Στις 17 Ιανουαρίου μού ζητήθηκε να αναλάβω την προεδρία της ΑΕΚ με μια δύσκολη στιγμή.

Για τις δηλώσεις του κ.Κομπότη μετά το χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και τα όσα έγιναν με τους οπαδούς της ομάδας στην πόλη:

«Όσο είμαστε στη διοίκηση της ΑΕΚ δεν θα αφήσουμε κανένα να παίξει με την αξιοπιστία της. Ο κ. Κομπότης κρίνεται από τα λεγόμενά του. Όσα έγιναν με την Αστυνομία είναι κατακριτέα σε ένα Κράτος Δικαίου.
Υπάρχουν πάρα πολλοί εξωαγωνιστικοί παράγοντες που θέλουν η ΑΕΚ να αποτύχει. Δεν ξέρω πού αποσκοπούν. Δεν θέλω να τους ονομάσω».

Για το πλάνο της ΑΕΚ της νέας αγωνιστικής σεζόν και το μπάτζετ:

«Αυτή τη στιγμή κοιτάμε ένα έλλειμμα της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Για να καλύψουμε ένα ταμειακό πρόβλημα μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα της ομάδας, να μειώσουμε τα έξοδα και να γίνουμε πιο σύγχρονοι. Δεν νοείται η ομάδα να μην έχει χορηγό στη φανέλα της. Θα υπάρξει μείωση ρόστερ. Το υπόλοιπο έλλειμμα θα καλυφτεί από τους μετόχους της ΑΕΚ και υπάρχει δέσμευση από τους κ.κ. Νοτιά και Παππά».

Για την παραμονή του Ντούσαν Μπάγεβιτς και στη νέα αγωνιστική σεζόν :

«Ο κ. Χατζηχρήστος δεν με επηρεάζει σε τίποτα. Ο κ. Μπάγεβιτς έχει τη στήριξη των μετόχων και εμού προσωπικά. Έχουμε υποχρεώσεις και δεν επιτρέπω σε κανένα να υπονομεύει ούτε την ομάδα ούτε τον προπονητή αυτή τη χρονική στιγμή. Έχουμε πει να κάτσουμε κάτω στο τέλος της σεζόν και να δούμε αν μπορούμε να συνεργαστούμε την επόμενη σεζόν. Στόχος η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Οποιαδήποτε άλλη, θα θεωρηθεί αποτυχία. Στηρίζουμε 100% τον προπονητή».

Για το ενδεχόμενο να πουληθεί κάποιος πρωτοκλασάτος παίκτης:

«Όποια πρόταση και αν έρθει θα συζητηθεί πρώτα στο Δ.Σ. και μετά θα τη γνωστοποιήσουμε στον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν θα ξεπουλήσουμε. Δεν υπάρχει καμία πρόταση και καμία ενόχληση από καμία ομάδα για κανέναν ποδοσφαιριστή. Όμως ναι, μπορεί να πουληθεί και σε ελληνική ομάδα. Γιατί, όχι.
Τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα. Η μείωση μπάτζετ δεν σημαίνει μείωση ανταγωνιστικότητας. Το να μειωθεί το ρόστερ, δεν σημαίνει ότι θα μειωθεί το μπάτζετ".

Εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την ενίσχυση της ομάδας:

«Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία. Κοιτάμε τα πλέι-οφ και δεν έχει γίνει πρόταση σε κανέναν ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά στον Λυμπερόπουλο, έγινε μια συνάντηση στη Γερμανία, δεν του έκανα πρόταση. Πιστεύω ότι είναι ο φυσικός ηγέτης της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ακόμα κάποιο έτοιμο μεταγραφικό πλάνο»

Για τον ρόλο του Γκρέταρσον:

«Θα έχει την εποπτεία του σκάουτινγκ, κάτι που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ. Θα υπάρξει αναβάθμιση των Ακαδημιών. Όσον αφορά στις σχέσεις με την πρώτη ομάδα, ο Μπάγεβιτς θα ζητάει παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις και ο Γκρέταρσον θα ψάχνει. Μαζί θα βρουν τους ποδοσφαιριστές που θα θέλουμε. Ο Γκρέταρσον ήταν δική μου επιλογή και την αποδέχθηκε το ΔΣ"
Το να πηγαίναμε σε μία λύση ενός έμπειρου τεχνικού διευθυντή με προϋπηρεσία θα κόστιζε πολύ στην ΑΕΚ. Ο Γκρέταρσον αγαπάει την ΑΕΚ και βλέπει ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει στο συγκεκριμένο πόστο».

Για τις σχέσεις του με τον κ. Κιντή:

"Ο κ. Κιντής είναι φίλος μου, ήταν και θα παραμείνει φίλος μου. Ο κ.Κιντής είναι οπαδός της ΑΕΚ . Αυτή τη στιγμή είναι στον Πανιώνιο και δεν επηρεάζει τα συμφέροντά μου".

Για τις σχέσεις των κκ.Νοτιά με Παππά:

«Οι σχέσεις των κ.κ. Νοτιά και Παππά είναι άψογες, όπως είναι οι δικές μου μαζί τους. Είμαστε πολύ τυχεροί ως ΑΕΚ που έχουμε δύο επιχειρηματίες να ασχολούνται με την ομάδα.

Για το προπονητικό κέντρο:

"Το προπονητικό είναι έργο πνοής, το μόνο υποδομής τα τελευταία 30 χρόνια. Δυσκολεύουμε να καταλάβω τη συνεχή καχυποψία για το εγχείρημα αυτό. Είμαστε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για τη σύμβαση, η οποία θα παρουσιαστεί στις 23 του μηνός στη Γ.Σ.. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα».
«Για το προπονητικό κέντρο, δεν ξέρω αν έπρεπε να είναι έτοιμο από πέρυσι. Έχω τις εγγυήσεις από τη «Μεσογαία» ότι το έργο θα είναι έτοιμο τον Ιούνιο. Υπάρχει διαπραγμάτευση των λεπτομερειών και στις 23 Απριλίου θα σας παρουσιάσουμε το συμφωνητικό. Είμαι σίγουρός για τη συμφωνία και θα την παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες».

Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Δεν ξέρω καλά τον κ. Μελισσανίδη, έχουμε μιλήσει σε φιλικό τόνο. Είναι ΑΕΚτσής. Έχει υπάρξει μια συνάντηση του κ.Παππά με τον κ.Μελισσανίδη και αυτή τη στιγμή δεν επιθυμεί να εμπλακεί με την ΑΕΚ. Αν αποφασίσει να επιστρέψει στην ΑΕΚ, θα είμαστε εδώ να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα».

Για τη συνάντηση Μελισσανίδη-Παππά, ποιος την προκάλεσε και τι ειπώθηκε

«Στη συνάντηση του κ.Μελισσανίδη και του κ. Παππά δεν ξέρω τι ακριβώς λέχθηκε. Από τα λίγα που ξέρω, ο κ. Μελισσανίδης είπε ότι αυτή τη χρονική στιγμή δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να ενεργοποιηθούν ξανά οι μέτοχοι:

«Πολλοί ξεκίνησαν το 2004 με καλή χειρονομία 200.000 ευρώ, που τώρα έγινε επένδυση άνω των 40 εκατ. ευρώ. το μεγάλο βάρος επωμίζονται οι κ.κ. Νοτιάς και Παππάς. Ο κ. Γκούμας έχει αποσυρθεί, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα. Οι υπόλοιποι, ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Τώρα έχουν απομείνει δύο και στηρίζουν ενεργά την επένδυσή τους».

Πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει το «σαθρό κατεστημένο»:

«Θα παλέψουμε για τα συμφέροντα της ΑΕΚ. Με συγκεκριμένες τοποθετήσεις και με συμμετοχή σε συγκεκριμένα θεσμικά όργανα».

Για τα χρέη της ομάδας στη “Morgan Stanley”

«Η ΑΕΚ χρωστάει 6,6 εκατ. ευρώ. Τα 6 εκατ. ευρώ είναι το κεφάλαιο και τα 600.000 ευρώ είναι οι τόκοι. Βρισκόμαστε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων.

Για το αν έχει την ''εν λευκώ'' διαχείριση της ομάδας

««Ναι, όλες τις αποφάσεις τις λαμβάνω εγώ σε συνεργασία με το Δ.Σ. Στρατηγική χαράσσω μόνο εγώ και το Δ.Σ. Ο κ. Παππάς είναι μέτοχος και ενημερώνεται. Δεν έχουμε διαφωνήσει σε τίποτα με τον κ. Παππά αι Νοτιά. Αν προκύψει, θα συζητηθεί». ».

Για τον Κοζώνη και τις πληροφορίες που τον θέλου ναν είναι "έτοιμος" να μπει στην ΚΑΕ:

««Δεν τον απαξίωσα. Μίλησα για φιάσκο στις διαπραγματεύσεις. Είπα όταν έγινε ο έλεγχος ότι δεν ήταν η ενδεδειγμένη λύση για το ιδιοκτησιακό της ΑΕΚ. Μακάρι να διαψευσθώ. Δεν αφήνω αιχμές για προηγούμενους, απλά μιλώ για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα και η τότε διοίκηση και ο κ. Κοζώνης.
Ήταν φιάσκο ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Όταν έγιναν οι συζητήσεις με τους κ.κ. Παππά και Νοτιά ήταν λάθος και διαπίστωσαν ότι δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος εκείνη τη στιγμή. Όταν τον ελέξαμε, καταλήξαμε πολύ εύκολα ότι δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση για την ΠΑΕ ΑΕΚ».

Ποιος θα βάλει χρήματα το καλοκαίρι:

«Έχουμε το έλλειμμα των 11 εκατ. ευρώ. Ο κ. Στραγάλης δεν είναι μέσα στο ΔΣ. Εγώ και ο κ. Καπετανάκης θα βάλουμε 500.000 ευρώ τις επόμενες ημέρες.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. Έχουν μπει 40 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια από τους μετόχους. Αν δεν ήμουν αισιόδοξος δεν θα προχωρούσα στο εγχείρημά μου. Με πολύ προσεκτικές λύσεις στο ρόστερ και μείωση εξόδων, θα τα καταφέρουμε. Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ΑΕΚ και είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να χρηματοδοτούν.

Ο κ. Νοτιάς έχει βάλει 1 εκατ. ευρώ και θα βάλει άλλο 1 εκατ. ευρώ το επόμενο διάστημα, οπότε δεν τίθεται θέμα χρηματοδότησης από τον κ. Νοτιά. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε στη συνάντηση Παππά-Μελισσανίδη, αλλά ο κ.Μελισσανίδης επανέλαβε ότι δεν ενδιαφέρεται να μπει αυτή τη στιγμή στη διοίκηση της ΑΕΚ».

Για το γήπεδο της ΑΕΚ:

«Το ζήτημα του γηπέδου, θα το κοιτάξουμε τους επόμενους μήνες. Θα συνεργαστούμε την Ερασιτεχνική. Μας ενδιαφέρει η προοπτική να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα το κοιτάξουμε σοβαρά»

Για το αν θα φύγει η ΑΕΚ από ΟΑΚΑ

«Όχι, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος. Ο κόσμος είναι κουρασμένος από τις πολλές υποσχέσεις. Θέλω να φανώ συνεπής. Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο, του ζητώ να πιστέψει και να στηρίξει την προσπάθειά μας. Θα είμαστε υπόλογοι, συνεπείς και θα μιλάμε στον κόσμο με ευθύτητα και ειλικρίνεια. Λάθη θα γίνουν, αλλά οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι κάτι το ξεχωριστό, θέλω να την ξαναδώ να μεγαλουργεί. Μπορούμε να το καταφέρουμε, αλλά χωρίς τη στήριξη του κόσμου δεν μπορεί να γίνει τίποτα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας

«Είμαστε σε στάδιο μελέτης της καμπάνιας για τα διαρκείας. Δεν θα αυξηθούν οι τιμές τους, αυτό είναι βέβαιο».

Για το αν μπορεί να υπάρξει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν

«Είμαστε αισιόδοξοι. Τα οικονομικά είναι πάρα πολύ περιορισμένα. Όμως, υπάρχουν δύο άνθρωποι που θα βοηθήσουν και πρέπει εμείς να στηρίξουμε τα πράγματα. Θα υπάρξουν πολύ δύσκολες αποφάσεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να επαναδιαπραγματευθούμε συμβόλαια με παίκτες. Έχουμε ένα πλάνο και έχουμε λάβει υπόψιν μας την ενδεχόμενη αλλαγή φορολόγησης, που θα επιβαρύνει ένα 20% καθώς οι ΠΑΕ πληρώνουν τη φορολογία. Υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε. Γίνονται προσπάθειες για την αύξηση εσόδων. Αν δεν βρούμε νέους πόρους και επενδυτές, θα πρέπει οι μέτοχοι να καλύψουν τη διαφορά και να μειώσουμε περισσότερο τα έξοδα».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ΑΕΚ:

«Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα. Ο κόσμος έχει κουραστεί και θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να δίνω υποσχέσεις και μετά να πάω στο σπίτι μου. Θα είμαστε υπόλογοι στον κόσμο της ΑΕΚ και θα είμαστε έντιμοι απέναντί του. Έχω συνδέσει πολύ όμορφες στιγμές με την ΑΕΚ. Χωρίς τη βοήθεια του κόσμου, δεν θα καταφέρουμε τίποτα».

Δεν υπάρχει ''σωτήρας ή μεσσίας'' αυτή τη στιγμή. Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι δύο άνθρωποι έχουν παραμείνει στην ομάδα, τους τιμάει. Τα οικονομικά τα βρήκαμε σε πολύ κακή κατάσταση. Οι κ.κ.Παππάς και Νοτιάς έχουν συμφωνήσει να χρηματοδοτούν και την άλλη σεζόν. Έχουμε συγκεκριμένη “τρύπα” και θα κάνουμε τα όσα είπαμε νωρίτερα. Ο κ. Παππάς δεν θα αποχωρήσει από την ΠΑΕ»

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου