ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ 1-5


Επικράτησε 5-1 η Ένωση με χατ-τρικ του Μπλάνκο (33', 42', πέν. 68'), σουτ του Καράμπελα στο 72' και του Λεονάρντο στο 84' , με τους γηπεδούχους να είχαν ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμωση στο 18'.

Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης που προηγήθηκε. Προς στιγμήν υπήρξε το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, αλλά τελικά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε το ''πράσινο φως'', ώστε να διεξαχθεί κανονικά.


Α΄ Ημίχρονο

7' Δεν ήταν καλή η εκτέλεση του Έντερ, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Καράμπελα, ο οποίος έβγαλε ωραία σέντρα και ο Μάκος με καρφωτή κεφαλιά, ανάγκασε τον Ανδριόλα να αποκρούσει εντυπωσιακά.

17' Πέναλτι για τον Πανθρακικό στο οποίο υπέπεσε ο Καλαμιώτης για μαρκάρισμα πάνω στον Πάγκαλο. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμωση, προηγείται 1-0 η ομάδα της Κομοτηνής.

25' Σέντρα του Γκερέιρο από τα αριστερά, η μπάλ βρίσκει την εξωτερική πλευρά του δοκαριού του Ανδριόλα..

27' Σουτ του Μπλάνκο μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.

33' ΓΚΟΛ 1-1 ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Η ΑΕΚ! Από βαθιά μπαλιά, ο Γκερέιρο πιάνει κεφαλιά προς τον Μπλάνκο και ο Αργεντινός με γύρισμα τύπου Μίλερ μέσα στην περιοχή, σκοράρει!

38' Καλή προσπάθεια του Γκερέιρο, που όμως πιάνει πολύ άστοχο σουτ και πετάει μια ευκαιρία.

41' Πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Νατσούρας κάνει τραγικό λάθος, δεν διώχνει την μπάλα και στη συνέχεια ανατρέπει τον Μπλάνκο, ΓΚΟΛ 2-1 Η ΑΕΚ! Ψύχραιμη εκτέλεση του Μπλάνκο, ο οποίος βάζει την ΑΕΚ μπροστά.


Β΄ Ημίχρονο

52' Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Γκερέιρο, που από μπαλιά του Μπλάνκο, βγαίνει απέναντι στον Ανδριόλα, αλλά πλασάρει άουτ.

68' ΓΚΟΛ 3-1 Η ΑΕΚ! Ήταν να μην πάρει μπρος ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύεται ατομική προσπάθεια του Γκερέιρο από τα αριστερά, που την κατάλληλη στιγμή γύρισε, κάνοντας το γκολ εύκολη υπόθεση για τον ''Ζορό''.

72' ΓΚΟΛ 1-4 η ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο έδωσε ασίστ στον Καράμπελα και αυτός από πολύ κοντά -με πλασέ- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

84' ΓΚΟΛ 1-5 η ΑΕΚ. Έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Τζεμπούρ που μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Λεονάρντο με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Ιασωνίδης (65' Γονιάδης), Λόπες, Βησόπουλος, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς, Πάγκαλος, Σίμωσης.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καλαμιώτης (46' Αργυρίου), Δέλλας, Καράμπελας, Νασούτι, Γκέντσογλου, Μάκος, Νταντόμο, Έντερ (61' Λεονάρντο), Γκερέιρο, Μπλάνκο (79' Τζεμπούρ).

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου