ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ


Την ήττα με 3-0 γνώρισε η ΑΕΚ στο σημερινό ματς με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Το σκορ άνοιξε ο Μπουσουφά στο 31’, στο 72’ ο Λουκάκου έκανε το 2-0 και το σκορ έκλεισε ο Γιουχάζ στο 75’. Οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες στις 4 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Α΄ Ημίχρονο

4’ : Δυνατό σουτ του Γιουχάζ, ο Σάχα πέφτει και μπλοκάρει.

31’ (1-0): Ο Λουκάκου μπαίνει από αριστερά, ο Μπίλια σουτάρει, ο Σάχα διώχνει με δυσκολία αλλά η μπάλα φτάνει στον Μπουσουφά και αυτός ανοίγει το σκορ.

Β΄ Ημίχρονο

55’: Σέντρα του Μπουσουφά, κεφαλιά του Λουκάκου μόλις άουτ.

67’: Φαλτσαριστό σουτ του Λουκάκου περνάει δίπλα από το δοκάρι του Σάχα.

71’ (2-0): Ο Λουκάκου διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με σουτ από πλάγια θέση και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

75’ (3-0): Ο Γιουχάζ με τακουνάκι μετά από συνδυασμό της μεσαίας γραμμής πετυχαίνει το τρίτο γκολ των γηπεδούχων.

76’: Ο Μπερνς βγαίνει μόνος του με τον Προτό, ο τερματοφύλακας της Άντερλεχτ αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Μπλάνκο αλλά το σουτ του Αργεντινού περνάει άουτ.

Άντερλεχτ: Προτό, Μάζουχ, Ντεσάχτ, Μπίλια, Πόλακ, Κανού (66’ Σουάρες), Μπουσουφά, Λουκάκου (80’ Τσαβαρία), Κιέσταν, Γιουχάζ, Ζιλέ.

AEK: Σάχα, Καφές, Μάκος (46’ Τζιμπούρ), Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ (63’Λεονάρντο), Ντιόπ, Σκόκο (20’ Μπερνς), Δέλλας, Γκέντσογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου