ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ


Θέμα ίσως και ωρών είναι η τελική επιλογή του Σταύρου Αδαμίδη για τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Μανόλο Χιμένεθ, έχει στα υπόψη τον Πάουλο Σόουζα αλλά και κάποιες άλλες λύσεις και εκτιμάται πως το αργότερο μέχρι την Τετάρτη η «Ένωση» θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Σταύρο Αδαμίδη στη συνάντηση που είχαν. Ο Ισπανός προπονητής παρουσιάστηκε πολύ καλά διαβασμένος για την ομάδα, το δυναμικό και τις δυνατότητες των παικτών, ενώ ανέλυσε ένα καθ’ όλα ελκυστικό πρότζεκτ που άρεσε στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «SportDay», η διοίκηση της ΑΕΚ θα κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον 46χρονο προπονητή, δίχως όμως να συνεπάγεται αυτό και οριστική συμφωνία. Κι αυτό γιατί υπάρχουν τρεις ομάδες στην Ισπανία που πιθανώς να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή (Λα Κορούνια, Αλμερία, Σαραγόσα) κι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον πρώην τεχνικό της Σεβίλλης, ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έχει ολοκληρώσει τις επαφές του με κάθε υποψήφιο.

Σε ό,τι αφορά στον Πάουλο Σόουζα, οι πληροφορίες που έρχονται είναι συγκεχυμένες και σε κάποιες περιπτώσεις αντικρουόμενες. Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε αργά το βράδυ του Σαββάτου ή πρόκειται να έχει την Κυριακή συνάντηση με τον Πορτογάλο τεχνικό, που απολύθηκε από τη Λέστερ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ φαίνεται να έχει αντιληφθεί ότι ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού δεν… αρέσει στον κόσμο της ΑΕΚ και προφανώς δεν θα ήθελε ο νέος προπονητής να έρθει-όπως ο προκάτοχος Μπάγεβιτς-αντιμέτωπος με την εξέδρα. Εξετάζονται άλλες δυο-τρεις περιπτώσεις προπονητών και η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά τις επαφές και με αυτούς.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου