ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ



Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Τελικά ως προπονητής έχετε «μαγικό ραβδί»;
«Κανένας δεν έχει μαγικό ραβδί εκτός από τον ίδιο το Θεό. Έχω διάθεση για δουλειά και βλέπω ότι οι παίκτες έχουν τρομερή όρεξη. Η επιτυχία, αν μπορούμε να μιλάμε γι' αυτή, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό. Στο ποδόσφαιρο δεν προκαθορίζεται το αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθούμε και στο τέλος της ημέρας να πούμε ότι κάναμε ότι μπορούσαμε».

Ποια στοιχεία σας αρέσουν στην ομάδα και τι χρειάζεται βελτίωση;
«Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, όπως και όσων όλων δουλεύουν στην ομάδα είναι ένα θετικό στοιχείο. Είναι μία μεγάλη οικογένεια και η πιο ευχάριστη έκπληξη είναι ο κόσμος της ΑΕΚ. Θα βελτιώνουμε καθημερινά ό,τι χρειάζεται. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη σε μία καθώς πρέπει αίθουσα και σε γήπεδα αντάξια του ονόματος της ομάδας. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα της ΑΕΚ σε αυτό τον τομέα».

Ποιο αποτέλεσμα σας συμφέρει στο αποψινό ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού;
«Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για το σημερινό παιχνίδι, παρότι μπορούμε να έχουμε επιθυμίες. Εκεί που μπορούμε να κάνουμε πολλά είναι στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Θα μας δυσκολέψουν, αλλά πρέπει να πάμε με την ίδια συμπεριφορά με τα προηγούμενο παιχνίδια. Γίνομαι κουραστικός, αλλά έχει σημασία η συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Νομίζω αυτό που συμφέρει περισσότερο εμάς, είναι μία ισοπαλία στο ντέρμπι. Αλλά όποιο κι αν είναι το σημερινό αποτέλεσμα, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το δικό μας αποτέλεσμα αύριο».

Πόσο ευχαριστημένος είστε από τους παίκτες σας;
«Για να είμαι ειλικρινής έκανα μία προσπάθεια επαφής με τους παίκτες για να δούμε που βρισκόντουσαν και που είναι. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν μπορούμε να μιλήσουμε με πλήρη εικόνα. τουλάχιστον στο 100%. Στην καθημερινότητα τους ζητάω να αποδίδουν 100% και μου το δίνουν».

Σας προβληματίζουν οι τραυματισμοί;
«Σίγουρα οι τραυματισμοί με προβληματίζουν. Δεν έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ. Αλλά έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ ποιοτικά. Τα παιδιά τα δίνουν όλα, μέχρι το σημείο που τερματίζουν. Το πρωτάθλημα είναι χωρίς επιστροφή. Πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Αν θέλουμε να είμαστε στην κορυφή πρέπει να δουλεύουμε στο μάξιμουμ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν θέλουμε να πούμε ποτέ ότι η ΑΕΚ δεν άντεξε και λύγισε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου