ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΖΕΝΙΤ-ΑΕΚ 4-2


Δεν κατάφερε η ΑΕΚ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς με τη Ζενίτ στη Ρωσία, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, καθώς γνώρισε την ήττα με 4-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς με τους Ουμποτσάν (1’) και Άλβες (13’) και η ΑΕΚ μείωσε με τον Λυμπερόπουλο (37’). Η Ζενίτ πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Λάζοβιτς (43’, 57’) και ο Καφές διαμόρφωσε το τελικό σκορ λίγο πριν το τέλος (82’). Η Ένωση αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 41’ λόγω αποβολής του Νασούτι.

Α’ Ημίχρονο

1’ (1-0): Μακρινό σουτ του Ουμποτσάν, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Αραμπατζή.

10’: Ο Σκόκο επιχείρησε το σουτ, με τον Μαλαφέεφ να απομακρύνει με τις γροθιές. Ο Τζιμπούρ πήρε το ριμπάουντ και από πλάγια θέση προσπάθησε να πλασάρει, αλλά ο γκολκίπερ της Ζενίτ έδιωξε σε κόρνερ.

13’ (2-0): Από εκτέλεση κόρνερ, ο Άλβες πετάχτηκε στη μικρή περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Αραμπατζή.

20’: Κάθετη πάσα του Σκόκο στον Τζιμπούρ, ο οποίος έκανε την προβολή αλλά δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη σπρώξει στα δίχτυα από καλή θέση.

25’: Ο Τζιμπούρ βρήκε χώρο και έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

33’: Ο Γκέντσογλου έστρωσε τη μπάλα στον Τζιμπούρ, που έπιασε το σουτ από πλάγια θέση στην περιοχή, σημαδεύοντας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37’ (2-1): Ο Λυμπερόπουλος από το ημικύκλιο της περιοχής, επιχείρησε ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ, σημαδεύοντας την αριστερή γωνία της εστίας του Μαλαφέεφ.

40’: Ο Μπιστρόφ κερδίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Νασούτι κι ενώ προηγουμένως ο παίκτης της ρωσικής ομάδας είχε κοντρολάρει τη μπάλα με τα χέρια.

41’: Ο Νασούτι αποβάλλεται με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.

43’ (3-1): Ο Λάζοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημειώνει το γκολ.

Β’ Ημίχρονο

57’ (4-1): Σέντρα του Λούμποβιτς από αριστερά, ο Λάζοβιτς αμαρκάριστος στην περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

61’: Καλή σέντρα του Καφέ, ο Λαγός σε καλή θέση στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

81’: Η ΑΕΚ βγήκε στην κόντρα με τον Ντιόπ, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Σκόκο και κέρδισε το πέναλτι από τον Μαλαφέεφ.

82’ (4-2): Ο Παντελής Καφές εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και μείωσε το σκορ.

90’: Πλασέ του Ροσίνα από ευνοϊκή θέση, μπλόκαρε ο Αραμπατζής.

Ζενίτ: Μαλαφέεφ, Χουμπότσαν, Άλβες, Κρίζανατς, Λάζοβιτς, Μπουχάροφ, Ντάνι (66’ Ροσίνα), Ζιριάνοφ, Λούκοβιτς, Ντενίσοφ (66’ Σιρόκοφ), Μπιστρόφ (74’ Κανουνίκοφ)
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Δέλλας, Νασούτι, Λαγός, Πατσατζόγλου, Μάκος, Καφές, Γκέντσογλου, Λυμπερόπουλος (46’ Γιάχιτς), Σκόκο (82’ Μπλάνκο), Τζιμπούρ (58’ Ντιόπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου