ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΖΕΙ


Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα που θα την βάλουν πραγματικά σε νέα εποχή θέλει να ξεκινήσει η ΑΕΚ!

Αφού βρήκε καταξιωμένο προπονητή για να αντικαταστήσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και βρίσκει προσεχώς το νέο προπονητικό κέντρο -που θα αντικαταστήσει… επιτέλους τους Θρακομακεδόνες- η «Ένωση» βάζει πλώρη να βρει το σημαντικότερο όλων:

Το δρόμο της επιστροφής στη φυσική της έδρα!

ΠΑΕ και Ερασιτεχνική εμφανίζονται αποφασισμένες να δρομολογήσουν τις εξελίξεις στο θέμα και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκαν την Τρίτη με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη.

Το ραντεβού των δύο πλευρών ήταν προγραμματισμένο να γίνει από την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο το ταξίδι του προέδρου της «Ένωσης» στο εξωτερικό για τις διαπραγματεύσεις με Χιμένεθ και Λε Γκουέν οδήγησε σε αναβολή.

Έτσι, οι Αδαμίδης-Κωνσταντινίδης από την ΠΑΕ, οι Χατζηχρήστος-Τόγελος από την Ερασιτεχνική και ο βουλευτής Γιάννης Βούρος βρέθηκαν σήμερα στην εταιρεία του γνωστού αρχιτέκτονα.

Εκεί συζήτησαν εκτενώς το θέμα της ανέγερσης γηπέδων στη Νέα Φιλαδέλφεια (ποδοσφαίρου και μπάσκετ), αλλά και των εμπορικών χώρων που θα τα συνοδεύουν.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι πως -εκτός των μεταξύ τους συζητήσεων- οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να παρουσιάσουν το πλάνο στην Πολιτεία, σε σχετικά ραντεβού που ήδη έχουν προγραμματιστεί.

Έτσι, μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι Σταύρος Αδαμίδης και Στέλιος Αγιοστρατίτης θα έχουν συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραΐτη. Μεθαύριο, δε, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα συζητήσει σχετικά και με τον Νομάρχη Αττικής και υποψήφιο Περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό.

Οι συγκεκριμένες συζητήσεις αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις στο θέμα, την ώρα που η βασικότερη παράμετρος του (η χρηματοδότηση των περίπου 80-100 εκατ. που θα απαιτηθεί) εκφράζεται αισιοδοξία από την ΠΑΕ ότι θα διευθετηθεί μέσω των συζητήσεων που συνεχίζει να έχει με ξένους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου