ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πολ Λε Γκουέν στο Παρίσι και πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ καλείται να αποφασίσει ποιος μεταξύ του Γάλλου προπονητή και του Μανόλο Χιμένεθ θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Λε Γκουέν δέχτηκε τους όρους που του παρουσίασε η «Ένωση», ενώ ο Ισπανός τεχνικός από τη δική του πλευρά είναι έτοιμος να υπογράψει μετά τις αμοιβαίες υποχωρήσεις στις διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους».

Το μπαλάκι περνά πλέον στον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα κι έχει δεσμευτεί ότι εντός της ημέρας η ΑΕΚ θα έχει προπονητή. Το ενδεχόμενο να υπάρξει έκπληξη με τρίτο τεχνικό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά παραμένει ανοικτό όσο δεν οριστικοποιείται η συμφωνία με κάποιον εκ των Χιμένεθ και Λε Γκουέν.

Περιμένοντας τον προπονητή

Υπό τις οδηγίες του Χριστόφορου Κόλα συνεχίζονται οι προπονήσεις των παικτών της ΑΕΚ, που περιμένουν κι αυτοί την άφιξη του νέου τεχνικού. Την Τετάρτη ο Νάτσο Σκόκο και ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς ο μεν Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο (δεν υπάρχει ανησυχία), ενώ ο έμπειρος αμυντικός αναρρώνει από την επέμβαση στους προσαγωγούς.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου