ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ


Η βράβευση του Νάτσο Σκόκο ως καλύτερου παίκτη «MVP ΟΠΑΠ» και για το καλύτερο γκολ «Best Goal ΟΠΑΠ» της 6ης αγωνιστικής, στην αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ, έγινε σήμερα στους Θρακομακεδόνες. Τον νικητή του διαγωνισμού, που διοργανώνουν η Superleague και ο ΠΣΑΠ, βράβευσε ο πρόεδρος του «ΑΕΚ Supporters Club» Μάκης Κασνακίδης.

«Όλοι οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο και νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες να πάμε καλά. Είναι πολύ σημαντικό το 4-0 επί του Αρη όπως είναι πολύ αρνητικό το 0-3 από την Αντερλεχτ. Το πιο σημαντικό στοιχείο θα είναι ο κόσμος, τον θέλουμε δίπλα κι αυτό θα είναι το μεγάλο μας αβαντάζ απέναντι στον Παναθηναϊκό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σκόκο.
Στη συνέχεια ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής μίλησε για το γκολ και την εμφάνιση κόντρα στον Άρη, αναφέροντας ότι «το πιο σημαντικό είναι το τί πετύχαμε σαν ομάδα. Η χαρά είναι διπλή, γιατί πέτυχα τα γκολ και συνέβαλα στην νίκη. Είμαι στεναχωρημένος που δεν θα παίξω αύριο. αλλά θα προσπαθήσω να στηρίξω τους συμπαίκτες μου για να φτάσουν στη νίκη που χρειαζόμαστε. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και διάθεση όχι μόνο για το αυριανό ματς, αλλά γενικά για να διεκδικήσουμε τον τίτλο.
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του, δήλωσε ότι «δεν έχω ενημέρωση, δεν το σκέφτομαι κιόλας. Αυτό που σκέφτομαι είναι να επιστρέψω δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα μου να διεκδικήσει τους στόχους της».

Από την πλευρά του, ο κ. Κασνακίδης δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αρνητικό αποτέλεσμα με την Άντερλεχτ. Έχουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αύριο. Εμείς σαν φίλαθλοι είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να σπρώξουμε τους παίκτες στη νίκη. Η ΑΕΚ πρέπει να κρατάει τους παίκτες που τη βοηθάνε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όπως κάνει τόσα χρόνια. Αυτό θα γίνει τώρα με τον Σκόκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου