ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΗΡΘΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ


Ήρθε, αποθεώθηκε και πλέον… σηκώνει μανίκια. Ο λόγος για τον Μανόλο Χιμένεθ, που είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά, προκειμένου να βγάλει την ΑΕΚ από την αγωνιστική μετριότητα.

Κατόπιν επιθυμίας του 46χρονου προπονητή, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο και από το βράδυ του Σαββάτου είναι κι επίσημα ο νέος τεχνικός της «Ένωσης», η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στις 16:00 στους Θρακομακεδόνες την ομάδα Νέων. Η πρόθεση του Ανδαλουσιανού προπονητή είναι σαφής: να παρακολουθήσει «ζωντανά» (γιατί έχει δει σε DVD όλα τα φετινά παιχνίδια) όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και εκείνους της ομάδας Νέων, με την οποία θα ασχοληθεί πολύ με σκοπό να προωθήσει όσους παίκτες θεωρεί έτοιμους για το άλμα.

Απόντες θα είναι μόνο οι διεθνείς Καφές, Μάκος, Μανωλάς, Γκέντσογλου και Τζεμπούρ), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εξασφαλίστηκε άδεια από την Αναγέννηση Καρδίτσας για να λάβει μέρος στο φιλικό και ο δανεικός Σπύρος Ματεντζίδης. Πριν τον αγώνα ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες της ΑΕΚ (ειδοποιήθηκαν να βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο μία ώρα νωρίτερα), τους οποίους θα προπονήσει για πρώτη φορά τη Δευτέρα.

Επίσκεψη σε Σπάτα και ΟΑΚΑ

Πριν το σημερινό φιλικό, ο Μανόλο Χιμένεθ θα ξεναγηθεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ τόσο στο υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, όσο και στο ΟΑΚΑ. Εξ αρχής είχε εκφράσει την επιθυμία να δει πού θα προπονείται η ομάδα από τα τέλη του Οκτωβρίου, αλλά και να πάρει μία γεύση της έδρας των «κιτρινόμαυρων». Η παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ θα γίνει τη Δευτέρα στις 13:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου