ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


«Θέλω πρώτα από όλα, να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες της ομάδας μου, αλλά και σε εκείνους του Πανθρακικού γιατί έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Συγχαρητήρια, βέβαια, στους παίκτες γιατί μετά το 1-0, δεν φοβήθηκαν, δούλεψαν σκληρά, πάλεψαν και πήραν δίκαια την πρόκριση. Ο αντίπαλος μας ήταν θεωρητικά κατώτερος από εμάς αλλά έδειξε ένα καλό πρόσωπο και έσωσε ό,τι καλύτερο είχε με αποτέλεσμα να μας δυσκολέψει».

«Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον της ομάδας. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πω ότι αύριο μας περιμένει ξανά πολλή και σκληρή δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν ότι είναι φιλόδοξοι όπως έκαναν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε ο Μανόλο Χιμένεθ, που στο τέλος μίλησε και για τον Μαραντόνα.

«Το ζητούμενο για κάθε προπονητή είναι να βλέπει ομαδικότητα στο παιχνίδι. Εμείς το είχαμε αυτό σήμερα και είναι το στοιχείο που θέλουμε. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε ο Μαραντόνα το 1986, αλλά και αυτός κάπου χρειάστηκε και τη βοήθεια των συμπαικτών του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου