ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Χωρίς τον Ίσμαελ Μπλάνκο πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο Αργεντινός επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα απόστημα στο δόντι και παρέμεινε κλινήρης. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.
Μετά την ολοκλήρωσή της, ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την 20άδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Παυλής, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Καράμπελας, Γκερέιρο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στους Θρακομακεδόνες.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ, αρχικά είδαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής στο μισό γήπεδο.
Στην προπόνηση δεν συμμετείχε, ο Νάτσο Σκόκο που έχει μια κάκωση στην ποδοκνημική και έκανε θεραπεία, καθώς και ο Κρίστιαν Νέμεθ που νιώθει ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μηρό και έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΥΜΠΕ


Την επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ελληνικό πρωτάθλημα προανήγγειλε ο τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μίχαελ Σκίμπε! «Ο Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα. Δεν γίνεται επειδή χρειάζεται να γίνει, αλλά επειδή στην Ελλάδα έχει πίσω του μία μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα», τόνισε, χωρίς, πάντως, να αναφερθεί στην ΑΕΚ, που όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο 35χρονος στράικερ, χρειάζεται ένα ραντεβού για να επιστρέψει στην «Ένωση»!


Πηγή sport-fm.gr

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



Μιλώντας για τον αγώνα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απέδωσε την κακή εμφάνιση της ομάδας του στο ότι παρασύρθηκε στο ρυθμό του ΠΑΟΚ. «Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά. Μόνο αυτό αξίζει από το πρώτο μέρος. Μπήκαμε όμως στο ρυθμό του αντιπάλου και δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τίποτα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά χωρίς ουσία. Χωρίς ρυθμό, χωρίς τελική πάσα και χωρίς τελειώματα. Χάσαμε την ευκαιρία να είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Το αποτέλεσμα βολεύει τον ΠΑΟΚ. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε. Τώρα δεν εξαρτάται από μας, αλλά τι θα κάνουν οι αντίπαλοι. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε.

Όσο για το αν διέκρινε αδιαφορία από κάποιους παίκτες, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα έτσι. Απλά πιστεύω ότι μπήκαμε στο ρυθμό του αντιπάλου», ενώ για το αν αιφνιδιάστηκε από την αμυντική διάταξη του ΠΑΟΚ, είπε: «Περιμέναμε να παίξει έτσι ο ΠΑΟΚ. Άλλωστε και στην αρχή της σεζόν ο Κοντρέρας έπαιζε δεξιά».

AEK-ΠΑΟΚ 0-0

Μια κακή ΑΕΚ έφερε 0-0 με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ . Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε κάτι στον αγωνιστικό χώρο ήταν σαν να μην μπήκε ποτέ στον αγώνα , ενώ στο δεύτερο ημίχρονο εάν και ξεκίνησε καλά δεν κατάφερε να κάτι κάτι σπουδαίο.

Α Ημίχρονο

14 Φάουλ του Γκαρσία λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Σάχα και από τα δεξιά όπως κάνουν επίθεση οι φιλοξενούμενοι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.
15 Βαθιά μπαλιά του Κοντρέρας για τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έφυγε από κανονική θέση, βγήκε απέναντι από τον Σάχα, αλλά λίγο πριν μπει στην περιοχή, ο Μανωλάς πρόλαβε και τον έκοψε.
16 Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει την απόδοσή του, έχει κερδίσει τη μάχη της μεσαίας γραμμής και δείχνει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο.
20 Η ΑΕΚ έχει πρόβλημα τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας.
23 Σέντρα του Ίβιτς από τα δεξιά, ο Μουσλίμοβιτς προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως δεν την πρόλαβε και αυτή έφυγε παράλληλα με την εστία του Σάχα.
28 Σέντρα του Βιεϊρίνια από τα δεξιά, ο Μανωλάς και πάλι "καθάρισε" τη φάση παραχωρώντας κόρνερ, προ του Μουσλίμοβιτς.
29 Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, ο Σάχα μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.
36 Φάουλ του Μαντούκα από τα δεξιά, ο Μαϊστόροβιτς προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, η μπάλα από τον Χαλκιά κατέληξε στον Μανωλά που την "τσίμπησε", αλλά την έστειλε πάνω από την εστία του "δικεφάλου" του Βορρά...
39 Παιδικό λάθος του Αραούχο, ο οποίος αντί να απομακρύνει τη μπάλα την "πάτησε" για να την κρατήσει εντός παιδιάς στη γωνία της μεγάλης περιοχής και της γραμμής του άουτ, ο Σορλέν την έκλεψε, την έστρωσε στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος έκανε με τη μία το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
45 Ατομική ενέργεια του Σορλέν, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε με μία "γλυκιά" σέντρα να βρει τον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε τη μπάλα που κατέληξε άουτ.

Β Ημίχρονο

47 Βολίδα του Σκόκο έξω από την περιοχή, ο Χαλκιάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα αλλά ο Τσιρίλο την απομάκρυνε
51 Ο Ίβιτς έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, έκανε και το σουτ, αλλά δεν βρήκε στόχο.
67 Φάουλ του Βιεϊρίνια από καλή θέση, ο Σάχα έπεσε και μπλόκαρε τη μπάλα
69 Συρτό σουτ του Λαγού, από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών του ΠΑΟΚ, έφτασε στον Μαντούκα, ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ και η ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους.
81 Φάουλ του Μαντούκα, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκιά.
87 Σέντρα του Λαγού από τα αριστερά, κεφαλιά του Μαντούκα, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αρούχο, Λαγός, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (88' Γκερέιρο), Καφές, Λεονάρντο (53' Τζιμπούρ), Μαντούκα, Σκόκο, Μπλάνκο (65' Μπλάνκο)
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο, Τσιρίλο, Σαβίνι, Βιτόλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια (83' Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (88' Φιλομένο), Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (75' Εντίνιο)

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ

Το δίλημμα των φίλων της ΑΕΚ αύριο η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στης 16.45 τον ΠΑΟΚ για τα Play Off του πρωταθλήματος ενώ ένα τέταρτο μετά η μπασκετική ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό σε ένα ματς που παίζει την παραμονή της στην Α1.

Έβαλαν τα δυο σημαντικά παιχνίδια σχεδόν την ίδια ώρα το ζήτημα των φίλων της ΑΕΚ είναι σε ποιο από τα δυο αυτά ματς θα δώσουν το παρόν.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Εξ’ αιτίας φθορών που προκλήθηκαν στα καθίσματα της θύρας 5 του Ολυμπιακού Σταδίου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μόνο για τον αυριανό (28/4) αγώνα της 1ης αγωνιστικής των play off ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας της συγκεκριμένης θύρας θα μετακινηθούν στη θύρα 7.
Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




H λίστα με τους ύποπτους αγώνες:

Σούπερ Λίγκα

Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 10/01/10 (ελαφρώς ύποπτος)
Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 14/3/10 (ελαφρώς ύποπτος)

Κύπελλο Ελλάδος

Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 30/08/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Αργοτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 28/10/09 (ύποπτος)
Καλλιθέα-Πανθρακικός 1-0 28/10/09 (σοβαρά ύποπτος)

Β'Εθνική 2008-09

Διαγόρας-Εθνικός 2-2 01/02/09 (διεφθαρμένος)
Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 02/02/09 (ύποπτος)
Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0 07/03/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Καβάλα-Αγροτικός Αστέρας 4-1 14/03/09 (άκρως διεφθαρμένος)
Ιωνικός-Ατρόμητος 0-1 23/03/09 (ύποπτος)
Καβάλα-Ηλυσιακός 2-0 29/03/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ηλυσιακός-Εθνικός 3-2 06/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Κέρκυρα-Καστοριά 1-2 12/04/09 (διεφθαρμένος)
Ιωνικός-Διαγόρας 1-0 12/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Καβάλα-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 13/04/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 27/04/09 (διεφθαρμένος)
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 04/05/09 (ελαφρώς ύποπτος)
Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 04/05/09 (διεφθαρμένος)

Β' Εθνική 2009-10

Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 15/11/09 (σοβαρά ύποπτος)
Εθνικός-Καλαμάτα 1-0 16/11/09 (διεφθαρμένος)
Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός 2-0 15/01/10 (σοβαρά ύποπτος)
Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1 17/01/10 (σοβαρά ύποπτος)
Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 24/01/10 (διεφθαρμένος)
Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 06/02/10 (σοβαρά ύποπτος)
Δόξα Δράμας-Καλαμάτα 3-1 27/02/10 (σοβαρά ύποπτος)
Διαγόρας-Εθνικός 0-2 07/03/10 (σοβαρά ύποπτος)
Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 0-1 14/03/10 (ελαφρώς ύποπτος)

Πηγή sport-fm.gr

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο «5-2» και ασκήσεις τακτικής.
Ο Κώστας Μανωλάς, ήταν καλύτερα σήμερα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά συνεχίζει τη θεραπεία και θα επανεκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο. Ο Νίκος Καράμπελας έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ Γιώργος Αλεξόπουλος έκανε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι της Τετάρτης, είναι οι εξής: Σάχα. Αραμπατζής, Καφές, Αραούχο, Χέρσι, Άλβες, Μαϊστόροβιτς, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γιάχιτς, Μάκος, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Μανωλάς, Νέμεθ, Γεωργέας, Σκόκο, Γκέντσογλου.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε χθες στους Θρακομακεδόνες. Μετά το αρχικό ζέσταμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έκαναν ασκήσεις τακτικής στα 2/3 του γηπέδου.
Ο Κώστας Μανωλάς υπέστη κάκωση δεξιού τετρακέφαλου και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο. Ο Σάββας Γκέντσογλου ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ ακολούθησε προληπτικά πρόγραμμα αποφόρτισης.
Τέλος, ο Γιώργος Αλεξόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 17.00 στους Θρακομακεδόνες, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ έχει κάποιες μικρές ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιώργος Αλεξόπουλος έκανε τρέξιμο στο γήπεδο.

ΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ


1 Το έργο που περιγράφεται στη σύμβαση δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς σε αυτή εκμισθώνονται μόνο 20 στρέμματα και το προπονητικό κέντρο περιγράφεται ως αποτελούμενο μόνο από 2 γήπεδα και ένα κτίριο για όλες τις ανάγκες τις ομάδας
2. Δεν καθίσταται σαφές τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα 50 στρέμματα και πως θα χρησιμοποιηθούν χωρίς να ζημιώνεται η ΠΑΕ και η ΑΕΚ
3. Το ετήσιο μίσθωμα (312.000 ευρώ + 300.000 από χορηγίες + λειτουργικά έξοδα) κρίνεται δυσανάλογο με βάση την αξία της γης, της κατασκευής των εγκαταστάσεων, αφού δημιουργείται μια υπεραξία-υπερκέρδος για την εταιρία Μεσογαία, η οποία φαίνεται να αποπληρώνει το έργο μέσασε μια 5ετία ενώ ταυτόχρονα η ΠΑΕ θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει με τον ίδιο ρυθμό για τουλάχιστον 9 χρόνια.
4. Η ρήτρα των 2.850.000 ευρώ δεν ανταποκρίνεται στην αξία του έργου
5. Μέσα από τις ασάφειες και την διατύπωση περί εκχωρήσεων απαιτήσεων στην ΜΕΣΟΓΑΙΑ εκ των χορηγιών της ΠΑΕ είναι ορατός ο κίνδυνος χρήσης και εκχώρησης του σήματος της ΑΕΚ χωρίς την έγκριση του δικαιούχου, ήτοι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.
6. Δεν προκύπτει στη σύμβαση αυτή ότι συνεκτιμάται από την εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ η μεγάλη συμβολή της ΑΕΚ στην μελλοντική αξιοποίηση και ανάπτυξη του έργου και της υπόλοιπης περιοχής αλλά και στην υπεραξία που θα δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο οικόπεδο.
Πάμε τώρα να δούμε τι έχει αλλάξει στο καθένα από τα έξι σημεία διαφωνίας:
1. Πάλι το έργο δεν είναι αυτό που παρουσιάστηκε αρχικά αλλά τα στρέμματα από 20 γίνονται 30 με ένα έξτρα γήπεδο το οποίο βέβαια αυξάνει και το ενοίκιο.
2. Ούτε σε αυτή την σύμβαση γίνεται σαφές τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα 40 στρέμματα και πως θα χρησιμοποιηθούν χωρίς να ζημιώνεται η ΠΑΕ και η ΑΕΚ
3. Το ετήσιο μίσθωμα για τα δύο γήπεδα και το κτίριο πέφτει από τις 612 στις 600.000 ευρώ με τα λειτουργικά έξοδα να εξακολουθούν να επιβαρύνουν την ΑΕΚ. Οταν γίνει και το τρίτο γήπεδο ορίζεται το μίσθωμα στις 720.000 ευρώ. Μια άλλη μεγάλη διαφορά είναι πως στη νέα σύμβαση δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για χορηγίες. Και τις 600.000 και τις 720.000 ευρώ, όταν ετοιμαστεί και το τρίτο γήπεδο, τις πληρώνει απευθείας η ΑΕΚ στην αρχή κάθε έτους.
4. Η ρήτρα έχει γίνει μεγαλύτερη. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ υποχρεούται να πληρώσει 3.000.000 ευρώ για την πρώτη φάση του έργου, 300.000 για το τρίτο γήπεδο, 300.000 για την κερκίδα των 258 ατόμων και 300.000 για ένα ακόμη κτήριο. Σύνολο 3.900.000 ευρώ
5. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για χορηγίες
6. Ούτε στη σύμβαση αυτή προκύπτει από κάπου ότι συνεκτιμάται από την εταιρία ΜΕΣΟΓΑΙΑ η μεγάλη συμβολή της ΑΕΚ στην μελλοντική αξιοποίηση και ανάπτυξη του έργου και της υπόλοιπης περιοχής αλλά και στην υπεραξία που θα δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο οικόπεδο.
Τέλος η ΑΕΚ με την υπογραφή της σύμβασης καλείται να πληρώσει εγγύηση 135.000 ευρώ για την τήρηση των όρων της συμφωνίας.

Πηγή aek365.gr

ΠΕΡΑΣΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ


Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η σύμβαση ενοικίασης του προπονητηρίου

Με τις ψήφους Νοτιά. Παππά, Θανόπουλου πέρασε από την Γ.Σ η σύμβαση για το προπονητήριο της ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΕ

Καταψήφισαν ΜΑΝΑ ΑΕΚ και Ενωση 1924

Ο Σταύρος Αδαμίδης πέρασε την σύμβαση για το προπονητικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ που είχε πληρεξούσιο από Παππά, Νοτιά και Νάσο Θανόπουλο ψήφισε και πέρασε κατά πλειοψηφία την σύμβαση για το Προπονητικό κέντρο της ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΕ το οποίο θα νοικιάζει για τα επόμενα 12 χρόνια η ΠΑΕ ΑΕΚ.Ερασιτεχνική ΑΕΚ και Ενωση 1924 ψήφισαν κατά και ζήτησαν χαμηλότερο μίσθωμα κατά 20% κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά των μετόχων. Βέβαια όπως ειπώθηκε θα συζητηθεί αυτό το θέμα και ίσως υπάρξει κάποια μείωση όμως το δεδομένο είναι πως η σύμβαση πέρασε με τους όρους που είχαν γίνει γνωστοί. Με 600.000 ενοίκιο για δύο γήπεδα και το κτίριο και 720.000 όταν θα γίνει και το τρίτο γήπεδο.

Ο κύριος Αδαμίδης απέφυγε να κάνει δηλώσεις και παρέπεμψε σε ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα αποφασίστηκε και αύξηση Μ.Κ με καταβολή μετρητών όχι όμως με δικαίωμα αγοράς από τον κόσμο (λαϊκή βάση).


Πηγή aek365.gr


ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, αγαπημένο καλοκαιρινό… προορισμό του Ντούσαν Μπάγεβιτς και των εκάστοτε ομάδων του, θα γίνει η θερινή προετοιμασία της ΑΕΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το περιβάλλον και τις συνθήκες εργασίας, με συνέπεια να επιλέξουν το ίδιο μέρος για το «χτίσιμο» εν όψει της νέας περιόδου.


Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΑΕΚ έχει «κλείσει» το προπονητικό κέντρο για τρεις διαφορετικές ημερομηνίες, αφού η έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας θα εξαρτηθεί από το πότε θα αρχίσουν οι ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις.


Στις 13:00 θα ξεκινήσει η γενική συνέλευση της ΠΑΕ όσον αφορά τη σύμβαση για το προπονητικό κέντρο που κατασκευάζεται στα Σπάτα. Φήμες αναφέρουν ότι η Ερασιτεχνική, η οποία είχε εκφράσει με συγκεκριμένα επιχειρήματα επιφυλάξεις για το κατά πόσο συμφέρει την ΑΕΚ η συμφωνία της «Μεσογαία Α.Ε.» με την ΠΑΕ, θα ψηφίσει «όχι». Η σύμβαση φυσικά αναμένεται να εγκριθεί (αφού συμφωνεί ο Πέτρος Παππάς με τον Νίκο Νοτιά), αλλά όχι ομόφωνα, κάτι που θα πρέπει να σημειωθεί.



Πηγή sport-fm.gr

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ







SCORE LIVE

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ


Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στις 18.30 στους Θρακομακεδόνες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και έκαναν ασκήσεις τακτικής με μπάλα.
Ο Γιώργος Αλεξόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Νέμεθ και Μπλάνκο έκαναν ασκήσεις αποφόρτισης στο γυμναστήριο.

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΑ PLAY OFF

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. 16:45 ΣΚΑΪ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΪΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝΕΤ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ

Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ 19:00 ΣΚΑΪ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ. 16:45 ΣΚΑΪ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 19:00 NOVA

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΪΟΥ

Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 21:15 NOVA

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

H προπόνηση της Τετάρτης


Στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.
Οι Καράμπελας και Λεονάρντο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αλεξόπουλος προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

Η ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ


Ξενάγηση των δημοσιογράφων στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.


Το υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, επισκέφτηκαν σήμερα το μεσημέρι οι εκπρόσωποι του Τύπου, προκειμένου να ξεναγηθούν στους χώρους που θα φιλοξενούν την ομάδα από το προσεχές καλοκαίρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Μεσογαία Α.Ε.» κ.Βασίλης Σίμος, η αρχιτέκτονας του έργου κα.Ρία Ξένου Βογιατζή και ο επιβλέπων μηχανικός του έργου κ.Θανάσης Κουρμούλης, μίλησαν στους δημοσιογράφους για την εξέλιξη των εργασιών και επεσήμαναν πως μέχρι το τέλος Ιουλίου, η πρώτη φάση του προπονητικού αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, προκειμένου να μπει η πρώτη ομάδα.
Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, θα παραδοθούν δύο γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και οι κτιριακές εγκαταστάσεις, ενώ στη συνέχεια ως το τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί και το τρίτο γήπεδο, στο οποίο θα υπάρχει και εξέδρα 276 θέσεων.

Τα δύο γήπεδα θα έχουν προδιαγραφές UEFA και θα είναι 64x100, ενώ το τρίτο το οποίο θα είναι μεγαλύτερο, θα έχει διαστάσεις 68x105.
Ακολουθεί η Τεχνική Έκθεση των Εγκαταστάσεων, ενώ περισσότερες φωτορεαλιστικές εικόνες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα "Multimedia".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Ανακοίνωση

Για άλλη μια μέρα διαβάζουμε δημοσιεύματα οπαδικών εφημερίδων που αφορούν την ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκόκο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά ότι δεν έχει δεχθεί καμία απολύτως πρόταση, ούτε καν ενόχληση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της και στον οποίο θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά το τέλος των Play Off.
Ο στόχος ορισμένων οπαδικών εφημερίδων είναι προφανής: να δημιουργήσουν κλίμα, να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν έναν από τους παίκτες της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή στην προετοιμασία μας ενόψει των Play Off, αναφερόμενες σε δήθεν γεγονότα του παρελθόντος. Είναι προφανές ότι μερικοί ανησυχούν για τη δεύτερη θέση και ψάχνουν τρόπους να αποδυναμώσουν την ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΑΕΚ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ


Η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου ήταν σαφώς καλύτερη από τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.

Στον δεύτερο γύρο πέτυχε 9 νίκες , 5 ισοπαλίες , και μόνο μια ήττα , οι βαθμοί ήταν 32. Τα γκολ ήταν 23-11.

Ενώ στον πρώτο γύρο ήταν 6 νίκες , 3 ισοπαλίες , 6 ήττες , οι βαθμοί ήταν 21 και τα γκολ ήταν 19-20.

Το σύνολο ήταν 15 νίκες , 8 ισοπαλίες , 7 ήττες , 53 βαθμοί και τα γκολ 42-31.

Η καλύτερη εικόνα που έδειξε η ΑΕΚ του δευτέρου γύρου οφείλεται στην καλύτερη λειτουργία της άμυνας ( θα μπορούσε να ήταν καλύτερη )και η επάνοδος του Τζεμπούρ που βοήθησε αρκετά στην επίθεση τους Μπλάνκο, Σκόκο.

Βεβαία κάποιοι παίχτες είχαν καλή απόδοση σε αρκετά παιχνίδια που δεν είχαν στον πρώτο γύρο.

Τα προβλήματα κυρίως οικονομικά και διοικητικά παραμένουν , και η κατάσταση στα αποδυτήρια τον τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είναι και η καλύτερη.

Τώρα θα περιμένουμε τα Play Off για να δούμε τι θα γίνει και εάν θα καταφέρει η ΑΕΚ να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τους προκριματικούς του Champions League.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΩΡΑ ΚΑΙ SCORE LIVE

ΩΡΑ






SCORE LIVE

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στην σημερινή προπόνηση της ομάδας υπήρξε ένα επεισόδιο μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και του Μπλάνκο όταν σε μια υπόδειξη του προπονητή ο Μπλάνκο δεν έκανε αυτά που του είπε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς του είπε ότι εδώ τελείωσε η προπόνηση και μπορείς να φύγεις.

Κάθε μέρα και ένα πρόβλημα είτε στο αγωνιστικό τομέα είτε σε διοικητικό τομέα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

1η Αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Άρης - Ολυμπιακός

2η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΪΟΥ

ΠΑΟΚ - Άρης
Ολυμπιακός -ΆΕΚ

3η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ

ΑΕΚ - Άρης
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

4η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΜΑΪΟΥ

Άρης - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΪΟΥ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Άρης

6η αγωνιστική
ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΪΟΥ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Άρης - ΠΑΟΚ

ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Σήμερα μεσημέρι θα βγει το πρόγραμμα των αγώνων για τα play off .

Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει σήμερα στης 2.

Οι ημερομηνίες των αγώνων είναι

1η ημέρα: 28 Απριλίου
2η ημέρα: 2 Μαΐου
3η ημέρα: 5 Μαΐου
4η ημέρα: 9 Μαΐου
5η ημέρα: 12 Μαΐου
6η ημέρα: 16 Μαΐου

Η βαθμολογία είναι

1. Ολυμπιακός, 4 β.
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΑΕΚ 1
4. Άρης 0

Ο ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ








Η αγανάκτηση του κόσμου της ΑΕΚ κατά της διοίκησης εκφράστηκε και χθες στο ΟΑΚΑ και με συνθήματα , με πανό που είχαν ανάρτηση στης εξέδρες του ΟΑΚΑ αλλά

και με τα επεισόδια που έγιναν όταν οι οπαδοί επιχείρησαν να φτάσουν με τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου και είχε αποτέλεσμα να διακοπή το παιχνίδι για 10 λεπτά μετά την απωθήσει τους από τα ΜΑΤ.


Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης βλέποντας όλα αυτά αποχώρησε από το γήπεδο.

Άλλο ένα είναι ότι όταν έγινε η αλλαγή του Μαντούκα με τον Σκόκο οι περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ αποδοκιμαζαν τον Σκόκο αλλά υπήρχαν κάποιοι άλλοι που φώναζαν ρυθμικά το όνομα του.

Ακόμα μια φορά στην ΑΕΚ υπάρχει διχασμός στον κόσμο της ΑΕΚ.

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ

9 παίκτες της ΑΕΚ διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε μπαρ της Κηφισιάς αυτοί ήταν οι Σάχα, Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο, Γκερέιρο, Αρτσε, Γιαχάγια, Ζεράλδο και Ρίκκα θα απολογηθούν στη διοίκηση για το πειθαρχικό τους παράπτωμα.

Στο μπαρ ήταν και φίλοι της ΑΕΚ που πλησίασαν τον Σκόκο και τον ρώτησαν το τι προτίθεται να κάνει και τους απάντησε ότι θα φύγει και θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Σταύρος Αδαμίδης στην ομιλία του το Σάββατο προς τους παίχτες τους είχε τονίσει να προσέχουν την εξωγηπεδική τους ζωή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επίσης. Για αυτό και άφησε καποιους εκτός ενδεκάδας και τους υπόλοιπους εκτός αποστολής.

Πλέον οι παραβάτες θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του προέδρου της ΠΑΕ και λογικά θα πληρώσουν βαρύ πρόστιμο γιατί παραβίασαν το ωράριο και τον εσωτερικό κανονισμό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ


Ανακοίνωση

Σήμερα το απόγευμα επιχειρήθηκε με τρόπο θρασύδειλο και απόλυτα κατευθυνόμενο μία επίθεση εναντίον όχι μόνο της νεοεκλεγείσας διοίκησης και των εναπομείναντων μετόχων-χρηματοδοτών αλλά κυρίως εναντίον της ομάδας μας και των αγνών φιλάθλων της.

Τη στιγμή που η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια των play offs, μία ασήμαντη μερίδα ανεγκέφαλων τραμπούκων και διασπαστών της Ένωσης, θέλησε να προσθέσει μία ακόμα μελανή σελίδα στην πολύπαθη AEK μας. Η διχόνοια που τόσο πολύ επιθυμούν να σπείρουν, μαζί με τους καθοδηγητές τους, με σκοπό την επαναφορά μίας νοσηρής κατάστασης δίχως την παραμικρή βιώσιμη εναλλακτική πρόταση, πρέπει να απομονωθεί από τους υγίως σκεπτόμενους AEKτζήδες.

Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των σημερινών γεγονότων δεν είναι τόσο άγνωστοι όσο νομίζουν και ο κόσμος της ΑΕΚ τους γνωρίζει.

Η διοίκηση και οι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να πετύχουν στο έργο της εξυγίανσης και επανόδου της ΑΕΚ στην κορυφή και καλούν τον κόσμο μας να αντιδράσει, να απομονώσει τα άρρωστα μυαλά και να στηρίξει όλους τους ποδοσφαιριστές μας στους αγώνες των play offs.

Σε πείσμα όσων θέλουν την καταστροφή της αγαπημένης μας ομάδας, η ΑΕΚ θα γίνει πάλι πρώτη.

ΠΑΕ ΑΕΚ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ


Δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ έκανε στο aek365.gr ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος παρά την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα επίσημα έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ δήλωσε: «Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν αντέχει άλλη ταπείνωση» ενώ για το θέμα Σκόκο και την ενδεχόμενη πώληση του σε ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ ο Μελισσανίδης τόνισε: «Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν έχει γίνει ποτέ. Ο κύριος Σκόκο αν δεν θέλει να ανανεώσει και θέλει να πάει όπου θέλει αυτός τότε να μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και μετά να πάει στην ευχή του Θεού».

Παρά την ερώτηση που του έγινε ο «Τίγρης» δεν θέλησε να απαντήσει αν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη όσον αφορά το ίδιο μετά την συνάντηση που είχε με τον πριν από ένα περίπου μήνα με τον Πέτρο Παππά.


Πηγή aek365.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


«Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το σημερινό ματς. Μας χρειαζόταν η νίκη για τους γνωστούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε και δεν παίξαμε καλά. Είχαμε προβλήματα με την κυκλοφορία της μπάλας, χάναμε πολύ γρήγορα την μπάλα και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Η αλήθεια είναι ότι και ο αντίπαλος ήταν λίγο πίσω και δε θέλαμε να δώσουμε χώρους γιατί είχαν γρήγορους παίκτες για αντεπιθέσεις. Είχαμε, πάντως, δύο ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε γκολ, είχαμε ευκαιρίες, είχε κι ο αντίπαλος αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του: «Κάποιοι την Παρασκευή παραβίασαν το ωράριο, μίλησα μαζί τους, ήθελα να προστατέψω την ομάδα κι αυτούς και τους άφησα εκτός 11άδας. Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς, μας χρειάζεται ηρεμία για να βρούμε το καλύτερο και το πιο σωστό για την ΑΕΚ. Ρωτήστε ό,τι θέλετε για το παιχνίδι αλλά τίποτα για όλα τα άλλα. Με αυτούς που ξενύχτησαν δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα δούμε τι θα κάνει αύριο ο πρόεδρος, που έχει ενημερωθεί για το θέμα».


"Για μένα μία είναι η λύση. Ο "Τίγρης" (σσ. Μελισσανίδης). Αυτός μπορεί να δώσει λύση. Δεν είναι μόνο οικονομική λύση. Ξέρει και από ποδόσφαιρο. Εχει δυναμική. Έφυγα πριν περίπου 25 χρόνια από την ΑΕΚ και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πλούσιοι ΑΕΚτζήδες δεν γίνονται πρόεδροι. Δεν τους αφήνουν; Δεν ξέρω τι γίνεται. Αν βοηθήσετε όλοι κι αν βοηθήσουμε όλοι -βάζω και μένα μέσα-, θα βρεθεί λύση"

MVP του αγώνα ο Κώστας Μανωλάς

Η ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΛΟΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

Η νίκη της ΑΕΚ επί του Αστέρα με 2-0 πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω των επεισοδίων που έγιναν στο ΟΑΚΑ. Έκανε το καθήκον της και νίκησε αλλά όλα αυτά που γίνονται στην ΑΕΚ δεν ξερώ τι τέλος θα έχουν.

Πάλι διχασμός στης τάξης της ΑΕΚ.


Α Ημίχρονο

7 Σέντρα του Λεονάρντο ο Τζεμπούρ πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ντεγκρά.
13 Νέμεθ και Μαντούκα έπαιξαν το ένα-δύο, ο Νέμεθ έκανε και το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά.
18 Σουτ του Τζεμπούρ, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ,
32 Κόρνερ του Μαντούκα κεφαλιά του Μαϊστόροβιτς, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35 Φάουλ του Λεονάρντο ο Μαϊστόροβιτς προσπάθησε να κάνει το σουτ, δεν βρήκε καλά τη μπάλα η οποία κατέληξε στον Μανωλά ο οποίος έκανε και το ανάποδο ψαλίδι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ντεγκρά.
36 Πάσα του Λαφάκη στον Τσέζαρεκ, ο οποίος βγήκε απέναντι από τον Αραμπατζή, έκανε το σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
40 Δυνατό σουτ του Γκέντσογλου, ο Ντεγκρά μπλοκάρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Β Ημίχρονο

48 Ο Νέμεθ έκανε την παράλληλη πάσα και ο Τζεμπούρ που παρακολουθούσε τη φάση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κανοντας το 1-0.
56 Σουτ του Γκέντσογλου έξω από την περιοχή, ο Ντεγκρά μπλόκαρε τη μπάλα.
65 Ο Σκόκο περνά στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μαντούκα. Οι αποδοκιμασιες είναι εντονες από τον κοσμο της ΑΕΚ για τον Σκόκο.
74 Φάουλ του Βίλτσες ο Αραμπατζής έστω και δύσκολα απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.

75 Διακοπή του αγώνα λόγω των επεισοδίων που γίνονται μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και των Ματ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης αποχωρεί από το γήπεδο. Μετά από 10 λεπτά ξεκινά και πάλι το παιχνίδι.

85 Γύρισμα του Χέρσι από τα δεξιά, ο Τζεμπούρ χάνει μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 αφού δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ντεγκρά.
90 Σουτ του Καφέ , ο Ντεγκρά μπλόκαρε τη μπάλα.
91 Δυνατό σουτ του Σκόκο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά.
97 Σουτ του Χέρσι απόκρουση από τον Ντεγκρά σε κόρνερ...
99 Ωραία πάσα του Νέμεθ στον Καφέ, ο οποίος με ωραίο πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2-0.

ΑΕΚ Αραμπατζής, Γεωργέας, Λαγός, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Μάκος (84' Καφές), Λεονάρντο (73' Χέρσι), Μαντούκα (65' Σκόκο), Νέμεθ, Τζιμπούρ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Ουριμπάρι, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Λαδάκης, Καρντόσο, Ρίος (62' Νταμόντε), Έντερ, Ουντότζι (58' Βίλτσες), Τσέζαρεκ (84' Μπακασέτας).