ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟ ΧΑΛΑΡΟ 3-1 ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Στο χαλαρό η ΑΕΚ νίκησε την Ξάνθη με 3-1 εάν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9 δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε πολύ γρήγορα στο 15 για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με 2-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η δυνατή βροχή αλλά και δυνατός αέρας δεν την εμπόδισαν να σημειωθεί άλλο ένα τέρμα και να πάρει μια χαλαρή νίκη.


Α Ημίχρονο

9 Τα αμυντικά λάθη πρώτα ο Μάκος και μετά του Αραούχο έδωσαν την ευκαιρία στον Μπούγκα να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.

15 Πέναλτι σε προσπάθεια του Γκσπούρνιγκ πάνω στον Μπλάνκο. Διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι για το πέναλτι .Ο Μπλάνκο είναι ευστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1.

25 Κόρνερ για την ΑΕΚ με τον Λεονάρντο άστοχη έξοδο του Γκσπούρνινγκ, κεφαλιά του Μπλάνκο λίγο άουτ.

35 Χτύπημα φάουλ του Σκόκο από πλάγια αριστερή θέση, εκτός θέσης ο Γκσπούρνινγκ, αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.

45 Σέντρα του Τζεμπούρ από τα δεξιά παίρνει την κεφαλιά ο Λεονάρντο και στέλλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 2-1.


Β Ημίχρονο

47 Δυνατό σουτ του Σκόκο από δεξιά αλλά η μπάλα περνά λίγο άουτ.

51 Οι Σκόκο και Τζεμπούρ συνδυάζονται ο τελευταίος κάνει το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

60' Οι Σκόκο και Τζεμπούρ συνδυάζονται η μπάλα φτάνει έξω από την μεγάλη περιοχή στον Αραούχο, και το σουτ που κάνει η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

79 Ο Γεωργέας κάνει την πάσα από τα δεξιά στον Μπλάνκο και αυτός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1. Ο Μπλάνκο πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, βγάζοντας ξανά τη γνωστή μάσκα!

ΑΕΚ Σάχα, Αραούχο, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο Αλβες, Καφές, Μάκος, Λεονάρντο (60' Λαγός), Σκόκο (90' Καράμπελας), Τζιμπούρ (77' Χέρσι), Μπλάνκο.

Ξάνθη Γκσπούρνιγκ, Σταθάκης, Τζιωρτζιόπουλος, Μπέρτος, Στρμπα, Βασιλακάκης (76' Λέιτε), Στίνγκα, Σουάνης, Μπούγκα, Αλ Σαΐφι (65' Ελινγκτον), Ζίεντσουκ (68' Μάριτς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου