ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στις 11.00 στους Θρακομακεδόνες.
Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ως βασικοί στο παιχνίδι του Σαββάτου έκαναν αποθεραπεία στο γυμναστήριο και στη συνέχεια ασκήσεις αποκατάστασης στο γήπεδο. Οι υπόλοιποι έκαναν αρχικά ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με τακτική και διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ επέστρεψε στην Ελλάδα και προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Γιάννης Αραμπατζής που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.
Ο Γκουστάβο Μαντούκα συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία, ενώ ο Ράφικ Τζιμπούρ παρέμεινε κλινήρης, καθώς ταλαιπωρείται από γριπώδη ίωση.

Ο ποδοσφαιριστής Ρότζερ Γκερέιρο έχει προσβληθεί από ιό της ομάδας ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, με διαταραχές των ηπατικών δεικτών και συνοδό σπληνομεγαλία. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο. Μέχρι να επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές οι ηπατικοί δείκτες και σε φυσιολογικές διαστάσεις ο σπλήνας, ο αθλητής θα πρέπει να απέχει από αθλητικές δραστηριότητες.

Στην Εθνική Ελπίδων (U-21) της Ουγγαρίας κλήθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ για το παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, με αντίπαλο την Ιταλία (03/03).
Ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην Εθνική Ουγγαρίας στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 4 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου