ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

H χθεσινή προπόνηση της ομάδας περιελάμβανε, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.
Ο Γκουστάβο Μαντούκα συνέχισε τη θεραπεία και εν συνεχεία έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Γιάννης Αραμπατζής έκανε θεραπεία και συνέχισε με ασκήσεις χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια. Το πρόγραμμα αποθεραπείας συνέχισε και ο Δημήτρης Κουτρομάνος.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ επιστρέφει τελικά την Κυριακή στην Ελλάδα και τη Δευτέρα επανέρχεται στις προπονήσεις, ενώ τέλος οι Ταχτσίδης και Γκέντσογλου θα ενσωματωθούν την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη στην Εθνική Ελπίδων, για το φιλικό παιχνίδι (09/12) με την Εθνική Νέων.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τη 19άδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη. Πρόκειται για τους εξής: Σάχα, Λούκατς, Ζεράλντο, Αραούχο, Καράμπελας, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Χέρσι, Λαγός, Μάκος, Καφές, Λεονάρντο, Παυλής, Τζιμπούρ, Μπλάνκο, Γκερέιρο, Σκόκο.

Το βραβείο του «Best Goal ΟΠΑΠ» της 20ης αγωνιστικής, απονεμήθηκε σήμερα στον Νάτσο Σκόκο.
Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αναφερόμενος στο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Δεν έχω δει τα υπόλοιπα γκολ, αλλά αν προσέξει κανείς την κίνηση και το τελείωμα της φάσης στο γκολ με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω πως δίκαια βγήκε το δικό μου καλύτερο».
Για το γεγονός ότι έχει μια έφεση να σκοράρει σε ντέρμπι, τόνισε: «Όλα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο. Όμως εγώ και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας σε όλα τα παιχνίδια».
Σε ότι αφορά το ότι έχει πάρει φέτος αρκετά βραβεία, είπε: «Για μένα το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα, να παίρνει τους βαθμούς και αυτό είναι το καλύτερο βραβείο».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά και σε αυτό του πρώτου γύρου με την ομάδα της Θράκης. «Η Ξάνθη δεν έχει μαζέψει τους βαθμούς που θα μπορούσε, έχει καλούς παίκτες, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το ματς του πρώτου γύρου ήταν μετά από δύο συνεχόμενα ντέρμπι με αρνητικά αποτελέσματα και δυστυχώς το χάσαμε κι αυτό με τον τρόπο που το χάσαμε . Όπως πόνεσαν όλες οι ήττες, έτσι πόνεσε κι η ήττα από την Ξάνθη. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ευκαιρίες για εκδίκηση. Έτσι κι εμείς θα ψάξουμε για εκδίκηση στο επόμενο ματς».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει, ότι η έκδοση του μηνιαίου επίσημου περιοδικού ΑΕΚ EMPIRE αναστέλλεται προσωρινά και θα προβεί σε νέα ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη κυκλοφορία του συγκεκριμένου εντύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου