ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Στην σημερινή προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Κάρλος Αραούχο στην αποστολή του αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό. Ο Αργεντινός αμυντικός, προπονήθηκε σήμερα με την ομάδα, αλλά νιώθει ακόμα κάποιες μικρές ενοχλήσεις και θα επανεκτιμηθεί αύριο.
Από την αποστολή αποκλείστηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ, που έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο και θεραπεία, ο Γκουστάβο Μαντούκα το πρόγραμμα του οποίου περιελάμβανε θεραπεία και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ο Γιάννης Αραμπατζής που έκανε θεραπεία και προπόνηση χωρίς να πιέσει το χέρι του και ο Τζιμπούρ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Ο Δημήτρης Κουτρομάνος έκανε ασκήσεις αποκατάστασης.
Στη σημερινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές αρχικά παρακολούθησαν βίντεο και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.
Μετά το τέλος της, ο κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε τους 18 παίκτες, που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή. Πρόκειται για τους εξής: Σάχα, Λούκατς, Ρίκκα, Γεωργέας, Καράμπελας, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιαχάγια, Μάκος, Χέρσι, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Σκόκο, Μπλάνκο, Παυλής, Λαγός, Γκέντσογλου, Μανωλάς.

Το Σαββατιάτικο ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή με τηλεοπτική μετάδοση από τον ΣΚΑΙ στης 16.45 θα διευθύνει ο Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας).

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη «MVP ΟΠΑΠ» της 21ης αγωνιστικής, παρέλαβε σήμερα ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Η απονομή, για τον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League και ο ΠΣΑΠ, έγινε από τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.
Ο Αργεντινός επιθετικός, αναφερόμενος στη βράβευση του, είπε: «Είναι πολύ θετικό αυτό το βραβείο για κάθε παίκτη και σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η προσπάθεια που κάνει μέσα στο γήπεδο. Είχα καιρό να πάρω βραβείο και αυτό μου δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να συνεχίσω. Ο μόνος τρόπος να πας μπροστά και να βελτιωθείς είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά στην προπόνηση και αυτό κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είχα τις ευκαιρίες για να σκοράρω, αλλά μου έλειπε η τύχη. Είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να έχει τύχη και τελευταία έχει επιστρέψει και σε μένα. Είμαι πιο ήρεμος και απολαμβάνω το παιχνίδι».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Πανθρακικό, τόνισε: «Σημασία έχει να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και εάν γίνει αυτό, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε».
Τέλος, σε ότι αφορά τις διαφορετικές θέσεις της επίθεσης στις οποίες έχει αγωνιστεί φέτος, είπε: «Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παίζω στην κορυφή της επίθεσης. Πάντα προσπαθώ να σκοράρω για να βοηθάω την ομάδα και να της δίνω βαθμούς. Ωστόσο, όπου μου ζητηθεί από τον προπονητή μου να παίξω, δίνω πάντα το 100%. Επαναλαμβάνω, ότι μου αρέσει να αγωνίζομαι στην κορυφή της επίθεσης, που είναι η φυσική μου θέση και την ξέρω καλά, αλλά ξεκαθαρίζω ότι όπου μου ζητηθεί να παίξω, δίνω πάντα το 100%".

Στην Εθνική Αλγερίας κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ, για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σερβία στο Αλγέρι στις 3 Μαρτίου. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 4 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου