ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

«Thank you Mr. Koukoulakis»!

Έτσι υποδέχεται τους επισκέπτες στην επίσημη ιστοσελίδα της Ξάνθη!Η θρακιώτικη ΠΑΕ τοποθετήθηκε επίσημα για τον καταλογισμό πέναλτι σε βάρος της, απέναντι στην ΑΕΚ, στο ημίχρονο του αγώνα με την «Ένωση», χαρακτηρίζοντας της απόφαση του διαιτητή Κουκουλάκη, «ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Οι άνθρωποι της ακριτικής ομάδας διαμαρτύρονται για τη φάση του 15’ όταν ο Γκσπούρνινγκ ανέτρεψε τον Μπλάνκο, με τον Αργεντινό επιθετικό να ευστοχεί από τα έντεκα μέτρα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Αναλυτικά:

«Θεωρούμε ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όποια κατηγορία και αν παίζουν οι ομάδες και όποιες και αν είναι αυτές, να δίνονται πέναλτι σαν και αυτό που δόθηκε στην ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Το γιατί δόθηκε αυτό το πέναλτι το αφήνουμε στην κρίση του απλού φιλάθλου και των ιθυνόντων του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, του προέδρου της Super League, του Προέδρου της ΕΠΟ και λοιπά και λοιπά…».

Αξίζει να αναφερθεί πως λίγα μόλις λεπτά μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, η Ξάνθη εξέδωσε και δεύτερη, όπου διαμαρτύρεται για μια ακόμη φάση. Αυτή αναφέρει:

«Προς τον Πρόεδρο της Super League, Προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ:

Και το έργο της ορχήστρας συνεχίζεται, ανακόπτοντας με ανύπαρκτο offside τον ποδοσφαιριστή Μπούγκα, που έβγαινε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσοχή σας».


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου