ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ




«Κάθε ματς για εμάς είναι σημαντικό και έχουμε κάποιο στρες επειδή θέλουμε πάντα τη νίκη αλλά και να έχουμε καλή εικόνα. Όμως δεν ξεκινήσαμε καλά ίσως επειδή η Ξάνθη δεν άρχισε με την 11άδα που περιμέναμε, είχαμε μακριά τη μία γραμμή από την άλλη, ήμασταν στατικοί. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα στην κόντρα, κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε αμέσως. Ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα και το καλύτερο ήταν ότι κάναμε το 2-1 στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν λίγο καλύτεροι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά είχαμε πάλι και λάθη. Το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και προχωράμε για τον στόχο που έχουμε».

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβήθηκα. Ήταν παιχνίδι στο οποίο δεν ήμουν ήρεμος. Είπαμε στο ημίχρονο να κάνουμε κάποια πράγματα αλλά δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις. Έχουμε ρεκόρ στα λάθη. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με τόσα πολλά. Κάνουμε συνεχώς λάθη μόνη μας. Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο ματς, αφήσαμε παίκτες στο κέντρο, δεν μαρκάραμε. Έπρεπε να περάσει όλο το ημίχρονο για να παίξουμε λίγο πιο δυνατά στο δεύτερο».


MVP: Ίσμαελ Μπλάνκο.
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο αναδεικνύεται σε δήμιο της Ξάνθης, αφού με τα δύο γκολτου στο 3-1 επί της Ξάνθης, έφτασε στα οκτώ σε εννιά αναμετρήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου