ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας. Το πρώτο μέρος του προγράμματος είχε ασκήσεις στο γήπεδο και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα.
Οι Νέμεθ και Φροξυλιάς συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, κάνοντας τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα υπό τις οδηγίες του κ.Πανταζή.
Επίσης, ο Ρότζερ Γκερέιρο υποβλήθηκε χθες σε νέες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί πολύ και πως αν συνεχιστεί έτσι, θα επιστρέψει πολύ γρήγορα στις προπονήσεις. Ο ποδοσφαιριστής, κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή και το ιατρικό επιτελείο, πήρε δεκαήμερη άδεια και θα αναχωρήσει αύριο για τη Βραζιλία.
Τέλος, ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας για το φιλικό παιχνίδι Σουηδία-Ουαλία, ενώ ο Σανέλ Γιάχιτς κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας, για την αναμέτρηση Σαουδική Αραβία-Βοσνία. Οι δύο παίκτες θα αναχωρήσουν στις 28 Φεβρουαρίου και θα επιστρέψουν στις 4 Μαρτίου.

Ένα ακόμη βραβείο, για το καλύτερο γκολ «Best Goal ΟΠΑΠ» της 22ης αγωνιστικής, απονεμήθηκε σήμερα στον Νάτσο Σκόκο. Η απονομή στον νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο ΠΣΑΠ, έγινε από τον φίλαθλο της ΑΕΚ, Μάρκο Κυκιβαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου