ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό. Το πρώτο μέρος του προγράμματος περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατόπιν οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν ανά δύο διπλό στο μισό γήπεδο.
Ο Κρίστιαν Νέμεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αρχικά έκανε τρέξιμο και στη συνέχεια ασκήσεις στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Πανταζή.
Οι Μαϊστόροβιτς, Σκόκο, Χέρσι και Λεονάρντο, που αποχώρησαν με κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, προπονήθηκαν κανονικά, όπως και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι την Παρασκευή, 19/02/2010, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρείας. Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση πρόκειται να λάβει τη χώρα τη Δευτέρα, 15/03/2010, καθόσον, σύμφωνα με το νόμο 2190/1920 και το Καταστατικό της εταιρείας, η Πρόσκλησή της θα πρέπει να δημοσιευθεί σε τρεις εφημερίδες και στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και να κοινοποιηθεί τόσο στο εποπτεύον Υπουργείο όσο και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ για την παραπάνω τυπική-υποχρεωτική διαδικασία απαιτούνται συνολικά 22 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου