ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ ΟΙ (Α)ΜΕΤΟΧΟΙ


Με δήλωση τους στον Γιάννη Κυφωνίδη και στον NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 o Γκίκας Γκούμας κάνει γνωστό ότι συμφώνησε με τον Πέτρο Παππά να μεταβιβάσει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ και να αποχωρήσει οριστικά -μαζί με τον Πόλυ Χατζηιωάννου- από την μετοχική ομάδα.

Φεύγοντας καταβάλλουν σε μετρητά 2.170.000 ευρώ στην ΠΑΕ και 150.000 στην Ερασιτεχνική, ενώ παραχωρούν τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ ώστε να εξοφληθούν στις τράπεζες ΑΣΠΙΣ και CITY BANK δάνεια που έχει πάρει η ΑΕΚ.

Γραπτή δήλωση Γκίκα Γκούμα σε Γιάννη Κυφωνίδη.
Χρήση για ΝovaΣΠΟΡ fm και sport-fm.gr

"Η πρόταση που έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2009 για την μεταβίβαση στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ του συνόλου των μετοχών που είναι στον έλεγχο μου στην ΠΑΕ ΑΕΚ (περίπου 18%) δεν έτυχε θετικής ανταπόκρισης.

Κατόπιν τούτου και με δεδομένη την αποχώρηση μου από τον περασμένο Σεπτέμβριο από τα διοικητικά δρώμενα της ΠΑΕ ΑΕΚ, προχωρήσαμε σε συμφωνία και μεταβιβάσαμε το ποσοστό αυτό στον κ. Πέτρο Παππά, ενεργοποιώντας παράλληλα την δέσμευση για άμεση καταβολή μετρητών (2,170,000 Ευρώ) στην ΠΑΕ καθώς και 150,000 για την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Επιπλέον, αποφασίσαμε με τον κ. Πόλυ Χατζηωάννου να παραχωρήσουμε υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΚ τραπεζικές εγγυήσεις συνολικού ύψους 1,200,000 Ευρώ που είχαμε δώσει στις τράπεζες Αspis και Citibank, ώστε να εξοφληθούν προς τις τράπεζες αυτές ισόποσα δάνεια που έχει λάβει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι όλα αυτά τα χρόνια της συμμετοχής μας στην ΑΕΚ πορευτήκαμε αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς ιδιοτέλεια ή διάθεση προσωπικής προβολής. Αυτός ο κύκλος έφτασε η ώρα να κλείσει. Ευχόμαστε ολόψυχα στην επόμενη διοίκηση του κ. Αδαμίδη κάθε επιτυχία και να φέρει την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει και που ονειρεύεται ο κάθε ΑΕΚτζής.

Με εκτίμηση,
Γκίκας Γκούμας"

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου