ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΠΠΑΣ «ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ»


Την απόφασή του να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Σταύρο Αδαμίδη, μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία για την εξόφληση του δανείου προς τη «Morgan Stanley», έκανε γνωστή ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς. «Κουράστηκα», δήλωσε στο «Goal» και εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον νέο πρόεδρο του συλλόγου. «Νομίζω ότι θα δημιουργήσει μία ομάδα που θα μπορεί να επιζήσει μόνη της», τόνισε.

Για την απόφασή του ανέφερε: «Δεν είμαι παράγοντας, προσωπικά θέλω να απέχω. Θα δώσω όλες τις μετοχές μου στον κ. Αδαμίδη, όταν λυθεί το θέμα με τη ‘Morgan Stanley’. Ο κ. Νοτιάς θα κρατήσει τις δικές του, είμαι σχεδόν σίγουρος. Ο κ. Γκούμας θέλει να αποχωρήσει και θα δώσει τις μετοχές του είτε στον κ. Νοτιά είτε στον κ. Αδαμίδη. Δεν θέλει να συνεχίσει», ενώ για τους λόγους που τον οδηγούν στην αποχώρηση είπε: «Προσωπικά έχω βάλει αρκετά χρήματα το τελευταίο διάστημα και θα κάνω περαιτέρω ό,τι μπορώ, αλλά η βασικότερη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να λυθεί το θέμα με τη ‘Morgan Stanley’. Κουράστηκα. Έμπλεξα. Έχασα αρκετά χρήματα που η αλήθεια είναι ότι τα χρειαζόμουν. Ασχολήθηκα με καλή θέληση, αλλά βλέπω τι γίνεται. Δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά μας ούτε από τους οπαδούς ούτε από τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση των άλλων και ειδικά του κ. Νοτιά που έχει βάλει τα μεγάλα ποσά. Έκανε μία επένδυση με το προπονητικό κέντρο και έχει το μεγαλύτερο έννομο συμφέρον».

Παράλληλα, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σταύρο Αδαμίδη για να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την ΠΑΕ στην επόμενη μέρα. «Έχει πολύ καλό μυαλό και είναι γνώστης του χώρου. Του έχουμε εμπιστοσύνη να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και να την προχωρήσει και στο επόμενο διάστημα. Αν λυθεί άμεσα το θέμα της ‘Morgan Stanley’, ως το τέλος του καλοκαιριού η ΑΕΚ θα είναι εύρωστη. Νομίζω ότι ο κύριος Αδαμίδης θα δημιουργήσει μία ομάδα που θα μπορεί να επιζήσει μόνη της. Είδαμε και όλους αυτούς που ήθελαν κατά καιρούς να επενδύσουν. Πού είναι όλοι αυτοί τώρα;».

Επίσης, απέκλεισε το ενδεχόμενο να δώσει τις μετοχές του στη Ερασιτεχνική, ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων μετόχων. «Διάκειμαι θετικά προς την Ερασιτεχνική, αλλά το να έδινα τις μετοχές μου εκεί θα ήταν περισσότερο κίνηση εντυπωσιασμού. Ό,τι και να λέμε, η Ερασιτεχνική δεν έχει τα χρήματα να τρέξει την ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με την πιθανή απομάκρυνση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από την τεχνική ηγεσία, είπε: «Τον κ. Μπάγεβιτς τον συμπαθώ πολύ. Είναι πολύ καλός προπονητής και βοήθησα να έρθει στην ΑΕΚ. Αν τεθεί θέμα, δεν θα εκφέρω γνώμη, αφού θα έχω δώσει τις μετοχές μου».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου