ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1



Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ στο πλαίσο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίσμαελ Μπλάνκο στο 48', αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πλασέ του Γιάν Πόλακ στο 54'. Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του ομίλου, έχοντας από τέσσερις βαθμούς.

Α΄ Ημίχρονο

6': Ο Γκέντσογλου βρίσκει ωραία τον Λεονάρντο, αυτός γυρίζει τη μπάλα στον Μπλάνκο αλλά ο Αργεντινός μόνος με τον Προτό δεν προλαβαίνει να σουτάρει.

14': Ο Γιουχάζ κερδίζει την κεφαλιά από καλή θέση αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σάχα.

30': Ο Λεονάρντο συνεργάζεται με τον Μπλάνκο, ο Αργεντινός γυρίζει τη μπάλα στον Γκέντσογλου αλλά το πλασέ του τελευταίου περνάει άουτ.

Β΄ Ημίχρονο

46': Σέντρα του Νταντόμο, κεφαλιά του Τζιμπούρ μόλις άουτ.


48' (1-0): Ο Γιουχάζ ανατρέπει τον Τζιμπούρ και η ΑΕΚ κερδίζει πέναλτι. Ο Μπλάνκο αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και ανοίγει το σκορ.

54' (1-1): Εξαιρετική ενέργεια του Λεζέαρ από τα δεξιά, γύρισμα στον Πόλακ την κατάλληλη στιγμή και ο τελευταίος ισοφαρίζει σε κενή εστία.

63': Σέντρα του Ζιλέ, ο Λουκάκου δεν προλαβαίνει να σκοράρει με προβολή.

70': Σέντρα του Λεζέαρ, ο Λουκάκου δεν καταφέρνει και πάλι να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

75': Ο Τζιμπούρ στρώνει στον Έντερ αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου περνάει ψηλά άουτ.

82': Ο Λουκάκου μπαίνει ωραία στην περιοχή της ΑΕΚ και σουτάρει στο δοκάρι. Στην επαναφορά ο Σάχα αποκρούει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Κανού.

87': Σουτ του Σουάρες, νέα εξαιρετική επέμβαση του Σάχα.

ΑΕΚ: Σάχα, Πατσατζόγλου, Μανωλάς, Νασούτι, Νταντόμο, Γκέντσογλου (86' Μάκος), Καφές, Λεονάρντο (65' Έντερ), Λαγός (73' Φροξυλιάς), Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Μάζουχ, Λεζάξ, Γιουχάζ, Ζιλέ, Πόλακ (77' Σουάρες), Μπουσουφά (67' Κανού), Λεζέαρ (90' Μπαντιμπάγκα), Κουγιατέ, Κίεσταν, Λουκάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου