ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έφερε σε πέρας την αποστολή «νίκη» στο ματς με τον Εργοτέλη, έστω κι αν δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, και πλέον αρχίζει για εκείνη ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν.

Οι… πρόποδες του αγωνιστικού Γολγοθά περιλαμβάνουν το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (13/11), ακολουθεί η αναμέτρηση στην Καβάλα με τους «αργοναύτες» (21/11) και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (27/11), ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον «τελικό» στο Σπλιτ με τη Χάιντουκ για το Europa League (1/12) και την επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (5/12).

Τα προβλήματα παραμένουν…

Πέντε ημέρες έχει μπροστά της η ΑΕΚ για να αποφορτιστεί και να ανασυνταχτεί για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ θα είναι και πάλι πολλά, καθώς εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Σκόκο, Ντιόπ, Γιάχιτς, Λυμπερόπουλος και Μπερνς, ο Νταντόμο είναι τιμωρημένος, ενώ θα φανεί σήμερα και τις επόμενες ημέρες πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Κώστα Μανωλά, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη γάμπα από το ζέσταμα του αγώνα με τον Εργοτέλη. Επιπλέον πονοκέφαλος είναι οι κάρτες, καθώς στο όριο των τριών κίτρινων βρίσκονται οι Καφές, Μανωλάς, Νασούτι και Μπερνς.

Η τρίτη ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες της ΑΕΚ, πλην των τραυματιών, που συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα και τις θεραπείες που τους έχουν δοθεί από το ιατρικό τιμ.

Έκτακτη ΓΣ στις 3/12

Στις 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση στην ΠΑΕ ΑΕΚ με βασικό θέμα την εκλογή νέου ΔΣ (αναμένεται να μπει στο «σχήμα» ο πρόεδρος των Supporters, Μάκης Καζνακίδης), ενώ θα εγκριθεί η μετακόμιση των γραφείων του συλλόγου από το Μαρούσι στα Σπάτα.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου