ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ



Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, η οποία διεξήχθη στις 10.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Μετά το τέλος της ο προπονητής της ομάδας, κ. Μανουέλ Χιμένεθ, ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Κροατία για να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Χάιντουκ Σπλιτ.
Ο Παντελής Καφές και ο Σταμάτης Καλαμιώτης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπειών στο ιατρικό κέντρο. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.
Η ομάδα αναχωρεί στις 11.00 το πρωί της Τρίτης από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για το Σπλιτ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ενόψει της αναμέτρησης με την Χάιντουκ Σπλιτ την Τετάρτη ότι για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα δεν θα παραλάβει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας.
Παρακαλεί λοιπόν τους φιλάθλους της από την Ελλάδα να μην ταξιδέψουν μεμονωμένα για την Κροατία, όπως επίσης και όσους κατοικούν εκεί να μην μεταβούν στο γήπεδο γιατί δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου