ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ


«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο αντιμετωπίσαμε μεγάλες δυσκολίες, με δυο τραυματισμούς αλλά κυρίως με την αποβολή. Με συσσώρευση κούρασης από τα πολλά παιχνίδια, το να κάνουμε δυο αναγκαστικές αλλαγές -συν την αποβολή- είναι κάτι που μόνο μεγάλοι ποδοσφαιριστές μπορούν να αντέξουν. Οι δικοί μας είναι τέτοιοι και το απέδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και συνέχισε:

«Αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική. Ξέραμε πως ο Πανιώνιος θα έδινε τα πάντα. Μας δημιούργησαν δυο κλασικές ευκαιρίες για γκολ και μας έδωσε λύση ο Σάχα. Αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά, “έσβηναν” οι γηπεδούχοι κυρίως διότι εμείς δεν τους επιτρέψαμε κάτι παραπάνω. Στο τέλος υπήρξε μια ισορροπία. Με τον τραυματισμό του Δέλλα και του Ντιόπ και με την αποβολή του Νταντόμο, χάθηκε όλη η ισορροπία.

Με έναν παίκτη λιγότερο, δεν υπήρχαν τόσες ευκαιρίες. Θεωρώ πως το γκολ που δεχθήκαμε θα μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει. Δεν μας έλλειψε το πάθος. Καμία φορά τα πράγματα βγαίνουν καλύτερα και χειρότερα. Πάντα η ομάδα -ακόμα και όταν δεν είναι αποτελεσματική- θέλει να κάνει κάτι καλό. Είναι και οι δυο ποδοσφαιριστές που χάσαμε, ιδιαίτεροι. Σε καίριες θέσεις. Και δεν είναι μόνο οι αναγκαστικές αλλαγές. Είναι ότι σου μένει μόνο μια αλλαγή. Και έχεις παίκτες στο γήπεδο με μεγάλη κούραση και φθορά». Γκέντσογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου