ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

Χαμός έγινε μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Πανιωνίου με την ΑΕΚ!

Αν και όλα κύλησαν ομαλά, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Νέας Σμύρνης, μετά το τέλος του ματς, οπαδοί των «κυανέρυθρων» επιτέθηκαν στους παίκτες της Ένωσης την ώρα που επιβιβάζονταν στο πούλμαν της ομάδας, με τους τελευταίους να απαντούν και για λίγα λεπτά να πιάνονται στα χέρια, μέχρι να επέμβει η Αστυνομία!

Συγκεκριμένα, η ένταση προκλήθηκε όταν οπαδοί του Πανιωνίου αποδοκίμασαν σε πολύ έντονο ύφος τον Γρηγόρη Μάκο, έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με συνέπεια οι Δέλλας, Τζεμπούρ, Λυμπερόπουλος και Σκόκο να κατέβουν από το πούλμαν, προκειμένου να προστατέψουν τον συμπαίκτη τους.

Η ένταση, ωστόσο, είχε ξεκινήσει με τη λήξη του αγώνα, όταν ο διεθνής μέσος είχε αποπειραθεί να επιτεθεί σε οπαδό που τον έβριζε, αλλά συγκρατήθηκε από τους ψυχραιμότερους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η ψυχραιμία… χάθηκε.

Οι λιγοστές δυνάμεις της Αστυνομίας επενέβησαν γρήγορα, ουσιαστικά, όμως, συνεπλάκησαν με τους «κιτρινόμαυρους», ενώ χτυπήθηκε ο Τζεμπούρ, ο οποίος την ώρα των επεισοδίων συζητούσε με παίκτη του Πανιωνίου. Μάλιστα, ο Τζεμπούρ έπιασε έναν αστυνομικό από το λαιμό και κάποιοι συνάδελφοί του ζήτησαν να κρατηθεί ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός και να του υποβληθεί μήνυση! Τελικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε και η αποστολή της ΑΕΚ αποχώρησε -χωρίς περαιτέρω προβλήματα- από τη Νέα Σμύρνη.


Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου