ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ


Τη σιγουριά του πως είναι υλοποιήσιμο το πλάνο που έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε ο Σταύρος Αδαμίδης σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας.

«Είναι υλοποιήσιμο. Περιμένουμε από την Πολιτεία να το αποδείξει», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης, ο οποίος ενημέρωσε ότι έχουν αρχίσει οι ενέργειες για να ενημερωθούν οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως δεν θα υπάρχουν αντιδράσεις.

Όπως έκανε γνωστό ο Σταύρος Αδαμίδης η πρώτη εκτίμηση για το κόστος του έργου αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα καλυφθούν κατά 60% από χρηματοδότηση που λάβει η ομάδα από τράπεζες και το υπόλοιπο 40% από επενδυτές. Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ο Πέτρος Παπάς έχει γνωστοποιήσει την απόφασή του να βοηθήσει για την πραγματοποίηση του έργου.

Αισιοδοξία για τους δύο!
Την αισιοδοξία του για την κατάληξη που θα έχουν οι περιπτώσεις ανανέωση συμβολαίων με τους Νάτσο Σκόκο και Ράφικ Τζεμπούρ εξέφρασε ο Σταύρος Αδαμίδης.

«Θέλουμε να τελειώνει μέσα στο μήνα το θέμα. Του έχουμε κάνει μια καλή πρόταση και είμαστε αισιόδοξοι ότι θέλει να παραμείνει. Η διαφορά είναι στο θέμα των μπόνους. Ξέρουμε ότι έχουμε αργήσει αλλά είναι ένα θέμα που πιστεύω πως θα κλείσει θετικά», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης για την περίπτωση του Νάτσο Σκόκο.

Για την ανανέωση συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ ο κ.Αδαμίδης ήταν περισσότερο αισιόδοξος: «Είναι καθαρά τυπικό θέμα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Θα υπογράψει, έχουμε συμφωνήσει», δήλωσε.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά στην περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο. «Έχουμε κάνει την τελική μας πρόταση», τόνισε ο Αδαμίδης και συνέχισε: «Θεωρούμε ότι θα κάνουμε ένα ακόμα ραντεβού και θα δούμε τι θα βγει από αυτό», τόνισε.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου