ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Άκρως θετικά είναι τα μηνύματα για τις προθέσεις της Πολιτείας στην προσπάθεια ανέγερσης του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια που κάνει η ΑΕΚ.

Σήμερα ο Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον πολιτικό μηχανικό, Στέλιο Αγιοστρατίτη, τον βουλευτή, Γιάννη Βούρο, και άλλα στελέχη της ομάδας και της Ερασιτεχνικής συναντήθηκαν σήμερα με τον υφυπουργό.

Αφορμή για τη συνάντηση αυτή στάθηκαν κάποιες διευκρινήσεις που ζήτησε ο κ. Μωραϊτης πάνω στο πλάνο που έχει κάνει η ΑΕΚ. Το γεγονός αυτό έφερε έναν «αέρα» αισιοδοξίας στην Ένωση, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις που έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης μετά από την συνάντηση:

«Είχαμε καταθέσει μια συγκεκριμένη πρόταση στην Πολιτεία για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό που μας ζητήθηκε σήμερα ήταν κάποιες διευκρινίσεις από το Υπουργείο», τόνισε ο κ. Αδαμίδης και συνέχισε:

«Γι’ αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ και με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, αλλά και της Ερασιτεχνικής. Το σίγουρο είναι πως η Πολιτεία και ο κ. Μωραϊτης, θέλουν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν μας ζητήθηκε καμία αλλαγή στο σχέδιο που τους παρουσιάσαμε, παρά μόνο διευκρινίσεις. Θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στο μέλλον και συζητήσεις, αυτό όμως που είναι σημαντικό τη δεδομένη στιγμή είναι πως η Πολιτεία θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια», κατέληξε φανερά ικανοποιημένος από την πορεία των συζητήσεων.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου