ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ



Η ΑΕΚ ξεπερνά το σκόπελο της αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν, αλλά τα προβλήματά της δεν λύνονται. Η χθεσινή ήταν κομβική μέρα για να αποφευχθεί το φάσμα της μη συμμετοχής της «Ένωσης» στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου, αφού ο Πέτρος Παππάς έδωσε τα 2 εκατ. ευρώ που του αναλογούσαν και ακολούθως ο Νίκος Νοτιάς συμφώνησε να στείλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αντιστοιχούσαν στο δικό του ποσοστό μετοχών (2,5 από τα 3,1 εκατ. ευρώ). Έτσι συγκεντρώθηκαν τα 4,5 από τα 5,1 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν για τη συμπλήρωση του φακέλου και με τους απαραίτητους διακανονισμούς απέναντι στους πιστωτές η ΠΑΕ ΑΕΚ θα παραδώσει μέχρι την Πέμπτη έναν πλήρη φάκελο που θα της εξασφαλίσει το πράσινο φως για την επόμενη περίοδο.

Τα προβλήματα όμως δεν λύνονται και η επόμενη μέρα προμηνύεται ακόμη πιο δύσκολη για τον πολύπαθο σύλλογο. Μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να βρεθούν άλλα 4,5 εκατ. ευρώ, να καλυφθούν οι οφειλές από τους διακανονισμούς που έγιναν τώρα, αλλά και να γίνουν κάποιες κινήσεις για την αγωνιστική ενίσχυση της ΠΑΕ. Ο Νίκος Νοτιάς δηλώνει έτοιμος να παραμείνει στην ΠΑΕ λόγω και της κατασκευής του προπονητικού κέντρου από τον ίδιο, ωστόσο πέρα από την παραμονή του Πέτρου Παππά, κρίνει αναγκαίο να βρεθούν συμπαίκτες-επενδυτές, για να μοιραστούν το βάρος των υποχρεώσεων.

Ο Σταύρος Αδαμίδης ετοιμάζεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (την Παρασκευή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) για να κάνει κάλεσμα σε επιχειρηματίες να βοηθήσουν, αλλά και στον κόσμο της ομάδας να αντιληφθεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση και να μείνει κοντά στην ΑΕΚ πριν από την τελική ευθεία της σεζόν που περιλαμβάνει τον τελικό του Κυπέλλου και τη συμμετοχή στα play-offs.

Επιστροφή στις επάλξεις

Μετά από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν το απόγευμα (17:30) στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για τον αγώνα της 28ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, που θα αποτελέσει και μία πρόβα για τον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει σε ένα μήνα στο ίδιο γήπεδο (30 Απριλίου). Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να δει αν οι παίκτες του ακολούθησαν τις συστάσεις του για προσοχή στη διατροφή τους (πιθανό να ζυγιστούν), αλλά και να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση των Δέλλα, Μάκου και Γκέντσογλου, που ήταν τραυματίες. Απών από το ερχόμενο ματς θα είναι σίγουρα ο τιμωρημένος Κώστας Μανωλάς.

Πηγή sport-fm।gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου