ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΝΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ



Υπεύθυνους για την δυσχερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε τους μετόχους ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους κάλεσε να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ενώ διέψευσε τις φήμες περί ανάληψης της προεδρίας από τον ίδιο. «Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τη λύση. Η ΑΕΚ ματώνει κι εκείνοι ασχολούνται με τα δικά τους», τόνισε ο ηγέτης της «Original 21» και πρόσθεσε: «Να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν ισοπεδώθηκαν τα Σπάτα μετά το 6-0 από τον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μίλησε στον πρώτο αθλητικό σταθμό της χώρας για:

- το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ: «Δεν μου το έχουν προτείνει. Ο κόσμος προσπαθεί να μου το προτείνει, αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μου το είχαν ξαναπροτείνει και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που είπα όχι. Θα το ξεχάσουν πάλι. Αυτό που δεν θα ξεχαστεί είναι η βαριά και ασήκωτη ήττα από τον Ολυμπιακό. Φτάσαμε στη μέγιστη ξεφτίλα να κάνω εγώ τον πρόεδρο στην Ερασιτεχνική. Εκεί να πάμε και την ΠΑΕ;».

- την κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει καμιά διοίκηση. Υπάρχει μόνο ο Σταύρος Αδαμίδης, που προσπαθεί να συμμαζέψει κάπως την κατάσταση. Αυτό το μοντέλο δεν μπορεί να ευδοκιμήσει. Έχει δείξει η ιστορία πως πρέπει το αφεντικό να είναι μπροστά, όχι να βρίσκεται στην Αμερική. Τους έχω ζητήσει να παραιτηθούν εδώ και πολύ καιρό. Η Ogirinal έχει βγάλει τρεις ανακοινώσεις και λένε το σωστό και το δίκαιο. Μη νομίζετε πως οι χαρακτηρισμοί απέχουν από την αλήθεια. Ο Δημητριάδης και ο Αδαμίδης το βράδυ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό υποσχέθηκαν στον κόσμο να παραιτηθούν. Παραιτήθηκαν; Παραιτήσου για να καταλάβει και ο κόσμος ποια είναι η επόμενη μέρα. Να είμαστε ευχαριστημένοι που δεν ισοπεδώθηκαν τα Σπάτα μετά την ήττα το ‘Καραϊσκάκη’».

- τις ευθύνες των Παππά και Νοτιά: «Τη λύση να τη δώσουν ο Παππάς και ο Νοτιάς. Το δικό τους μαγαζί καίγεται. Είναι υποχρεωμένοι. Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να κάνουν ηρωική έξοδο και δεν μπορούν. Την πιο καλή μαγκιά έκανε ο Κανελλόπουλος, που την είδε την ιστοριούλα κι έφυγε. Η λύση πρέπει να δοθεί από αυτούς που έχουν το μαγαζί. Από τον Παππά και τον Νοτιά. Ο ένας δεν έχει βαρεθεί να λέει στους εφοπλιστές ‘είμαι βλάκας, την πάτησα, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο’, ενώ ο άλλος βγαίνει μια φορά το εξάμηνο από την Αμερική και κάνει ‘κούκου’. Και την ίδια ώρα η ΑΕΚ πονά, υποφέρει, ματώνει και δεν ξέρει ποια είναι η επόμενή της μέρα. Είναι υποχρεωμένοι να βγουν και να δώσουν μία λύση, καλή, κακή ή μέτρια. Όσο δηλώνει απών ο Μελισσανίδης κι ασχολείται με τις δικές του μπίζνες θα τραβά η ΑΕΚ αυτό το λούκι. Χρειάστηκε να βγει ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς για να βγει ο Νοτιάς και να πει ‘Γεια σας, είμαι κι εγώ εδώ’. Αν είναι έτσι, να βγαίνει κάθε μέρα τέτοια ανακοίνωση. Δεν ξυπνάνε με τίποτα οι άνθρωποι! Θα έρθει ο Ατρόμητος στον τελικό, θα μας βάλει τρία μπαλάκια κι αυτοί δεν θα έχουν πάρει χαμπάρι και θα λένε τα δικά τους. Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ποτέ ξανά στο δρόμο της ΑΕΚ κανένας Μπάρλος. Ημίμετρα βρίσκαμε από τότε και μετά».

- την αποχώρηση των Πόλυ Χατζηϊωάννου και Ντέμη Νικολαΐδη: «Ο πιο ισχυρός άνθρωπος που μπορεί να βγάλει την ΑΕΚ από το αδιέξοδο είναι ο Πόλυς Χατζηϊωάννου. Όμως όταν έβαζε λεφτά, έπαιρνε το ιδιωτικό του αεροπλάνο και πήγαινε στην Ταϊβάν γιατί δεν ήθελε να τον ξέρει κανένας. Ο Χατζηϊωάννου αγαπά πολύ την ΑΕΚ. Ο καθένας αγαπά την ομάδα με το δικό του τρόπο, αλλά η ΑΕΚ θέλει έναν συγκεκριμένο τρόπο αγάπης. Κι εγώ την ΑΕΚ αγαπάω, δεν αγαπάω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ όμως θέλει ηγέτη. Πάλι καλά που άντεξε ο Νικολαΐδης. Άντεξε τόσο επειδή ο κόσμος θυμόταν τα ωραία γκολ στον Ελευθερόπουλο. Μετά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Ήταν βαρύ και ασήκωτο το φορτίο. Η ΑΕΚ δεν είναι Ολυμπιακός να έρθει το ΠΑΣΟΚ και να πει στον τάδε τίμιο ή απατεώνα επιχειρηματία να αναλάβει την ομάδα».

- τα προβλήματα στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ: «Ήμουν ο υπέρμαχος και ο σημαιοφόρος της φιλοσοφίας πως υπάρχει άλλος να πάρει την ΑΕΚ στο μπάσκετ. Πιστεύαμε οι αφελείς, οι αδαείς και ρομαντικοί, ότι μετά τον Φιλίππου θα υπήρχε κάποιος, αλλά μετά από αυτόν ήρθαν λαμόγια, απατεώνες, άχρηστοι, ανίκανοι, βλάκες και μικροί για το μέγεθος του μπάσκετ της ΑΕΚ. Και τώρα περιμένουμε να κερδίσει ο Πανελλήνιος τον Ηλυσιακό για να σωθούμε. Εκεί θα πέσουμε και στο ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό λέω ‘κάτσε και σκάστε, γιατί δεν έχουμε δει τα χειρότερα’. Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε σαν ΑΕΚ 6.000 ευρώ για να πάει η ομάδα ταξίδι να παίξει εκτός έδρας στο μπάσκετ. Αυτός ο κόσμος που ευαισθητοποιείται δεν βάζει πέντε ευρώ ο καθένας για να πάρουμε το πρωτάθλημα τουλάχιστον στο χάντμπολ, αφού δεν μπορούμε να το πάρουμε αλλού. Όλοι είμαστε ταυτισμένοι στην αγανάκτηση. Στη λύση δεν υπάρχει κανένας. Η σούπερ Ολυμπιακάρα με τα 88.000 μέλη λέει στείλτε κανένα SMS για να ζήσουμε. Αν πάνε αυτοί να πληρώσουν τη συνδρομή τους τώρα, ο Ολυμπιακός θα ζήσει. Να κάνουν ένα εικόνισμα στον Αγγελόπουλο που πήρε το μπάσκετ, γιατί θα ήταν χειρότερα από εμάς».

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου