ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΣΟ



Η βράβευση του Σκόκο ως κορυφαίου παίκτη «MVP ΟΠΑΠ» της 25ης αγωνιστικής, για την αναμέτρηση AEK-ΠΑΟΚ, έγινε σήμερα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Τον νικητή του διαγωνισμού, που διοργανώνουν η Superleague και ο ΠΣΑΠ, βράβευσε ο Γενικός Διευθυντής Marketing του ΟΠΑΠ, Σωτήρης Σπανίδης.
Κατα την παραλαβή του βραβείου του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δήλωσε: "Είναι πολύ θετικό να κερδίζεις ένα τέτοιο βραβείο, ωστόσο το μοναδικό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα, όπως κάναμε την Παρασκευή. Έχω σημειώσει αρκετά θεαματικά γκολ, όπως αυτά κόντρα στον Πανθρακικό και φέτος με τον Άρη. Υπήρχαν και άλλα που είχαν μεγάλη σημασία, όπως στον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και τα δύο πέρυσι στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Την Κυριακή θέλουμε τη νίκη, γιατί είναι σημαντικό να επικρατείς ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις play-off. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα είναι πολύ διαφορετικό ματς από αυτό του πρωταθλήματος. Αυτό που θέλω εγώ είναι να κερδίζει η ΑΕΚ όλα τα παιχνίδια.
Η πολύ καλή φετινή πορεία της Καβάλας δεν μου προκαλεί έκπληξη. Είχε δείξει και πέρυσι ότι είναι ισχυρή ομάδα και παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Ακόμα και εκτός όμως έχει επιτυχίες, όπως η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Για το που θα αγωνίζομαι, σε ποια θέση, αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής και μόνο. Σίγουρα εμένα με βολεύει η θέση που αγωνίστηκα την Κυριακή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου