ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Πετύχαμε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, με έναν σοβαρό αντίπαλο. Μία ομάδα καλά φτιαγμένη, που ξεχωρίζει για το ότι παίζει πολύ παθιασμένα. Δεν δίνουν κανένα πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της μπάλας. Εμείς έπρεπε να κερδίσουμε με κάθε τρόπο αυτό το παιχνίδι, έχοντας και το παιχνίδι της Τετάρτης στο μυαλό μας. Για να κερδίσεις αυτή την Καβάλα πρέπει να προσπαθήσεις -όπως και κάναμε.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Ήταν ένα παιχνίδι που σεβαστήκαμε πολύ η μία ομάδα την άλλη. Φαινόταν στα πρώτα 15-20 λεπτά ότι είχαμε τον έλεγχο και ότι δεν θα έκανε παιχνίδι η Καβάλα. Μετά υπήρξε ισορροπία στο παιχνίδι. Δεν ξέραμε πως να το διαχειριστούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν επιθετικοί, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε 6 ευκαιρίες για γκολ, απέναντι σε μία ομάδα που δεν δίνει πολλές ευκαιρίες. Με παίκτη παραπάνω δεν “χάσαμε το κεφάλι μας” όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν κάναμε αυτό που έπρεπε.

Σήμερα δώσαμε πλάτος στο γήπεδο. Μερικές φορές κάναμε το λάθος να πάμε με μία άμεση μεταβίβαση μπροστά. Κυκλοφορήσαμε, όμως, τη μπάλα και αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να φτάσουμε στο γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, ανεξάρτητα αν δεν ήμασταν αποτελεσματικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου