ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ?


Την ερχόμενη Πέμπτη λήγει η ημερομηνία για την καταβολή των χρημάτων της αδειοδότησης, αλλά το ερώτημα παραμένει το ίδιο στην ΑΕΚ: «Ο Νίκος Νοτιάς θα βάλει τα χρήματα που του αναλογούν;». …«Και εάν δεν τα βάλει, τότε, ποιος θα βάλει αυτά τα χρήματα;». Το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει ο κ. Νοτιάς βέβαια, δεν θέλουν να το σκέφτονται καθόλου στην ομάδα. Μάλιστα, αντί αυτού, υπάρχουν κάποια σημεία που καθιστούν αισιόδοξους τους διοικούντες.

Ο Πέτρος Παππάς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για το ποσό που του αναλογεί. Έτσι το βάρος πέφτει επάνω στον έτερο ενεργό μέτοχο της ΠΑΕ, τον Νίκο Νοτιά.

Στην ΠΑΕ ευελπιστούν ότι –τελικά- το ζήτημα θα λυθεί και μάλιστα γρήγορα με τον Νίκο Νοτιά να βάζει τα χρήματα που απομένουν. Το στοιχείο που καθιστά αισιόδοξους τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι το ποσό έχει «πέσει» κατά ένα εκατομμύριο, καθώς μετά από κινήσεις του Σταύρου Αδαμίδη εξοικονομήθηκε ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτόματα, λοιπόν, ο Νίκος Νοτιάς χρειάζεται να βάλει λίγο πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το άλλο στοιχείο που φέρνει αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας είναι το γεγονός ότι αν και αρχικά ο Νοτιάς δεν συζητούσε το ενδεχόμενο να βάλει περισσότερα από 750.000 ευρώ, η στάση των άλλων μετόχων και η κρισιμότητα της κατάστασης τον φέρνει να είναι έτοιμος να αναιρέσει την στάση του αυτή.

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου