ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ



«Η σημερινή μέρα για μένα είναι πολύ σημαντική. Έχουμε δώσει μεγάλη χαρά σε πολύ κόσμο. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε όλο τον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές μου, στο τεχνικό τιμ και ειδικά στους παίκτες που έμειναν στην Αθήνα και δεν ήταν στην αποστολή, αλλά και σε αυτούς που ήρθαν εδώ αλλά αποκλείστηκαν από τη 18αδα. Χάρη στην προσπάθεια όλων καταφέρνει η ΑΕΚ να γίνεται πιο ανταγωνιστική. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη σε όλο τον κόσμο που δουλεύει στην ΑΕΚ, όλους αυτούς που δεν φαίνονται, στους πάντες. Σίγουρα χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι», δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

«Είμαστε δύο ομάδες που μοιάζουμε πολύ και η πρόκριση ήταν μοιρασμένοι 50-50, ειδικά μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ. Νομίζω πως οι ποδοσφαιριστές μου σε μία ατμόσφαιρα πολύ καυτή, πολύ καλή από τη μία αλλά μόνο αν εξαιρέσουμε τα γεγονότα των τελευταίων λεπτών, οι παίκτες μου ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι, έκαναν αυτά που τους ζήτησα και πετύχαμε το στόχο μας. Ο ΠΑΟΚ μπήκε γενναία και δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ήταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες του, αλλά βρήκαν μια ΑΕΚ που δεν φοβήθηκε κι αυτό ήταν μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση για μας. Δεν είναι εύκολο όλες οι ομάδες να συμπεριφέρονται όπως έκανε η ΑΕΚ σήμερα. Είχαμε την πρώτη καλή ευκαιρία, πετύχαμε το πρώτο γκολ, παίξαμε με τρεις επιθετικούς, ρισκάραμε και άξιζε τον κόπο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε.

Η αποστολή της ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε: «Ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα. Δεν είναι εύκολο που φτάσαμε ως εδώ, αλλά κανείς δεν θυμάται τους δεύτερους, θέλουμε το Κύπελλο και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο. Από αύριο το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως σημαντικό είναι και το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο», δήλωσε ο 47χρονος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου