ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ


Την προσπάθεια αφύπνισης των παικτών του στην ΑΕΚ άρχισε από εχθές ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ισπανός στην προπόνηση που έγινε το πρωί στα Σπάτα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του σε αυστηρό τόνο και με λόγια που αποδεικνύουν το πόσο μεγάλη σημασία δίνει και ο ίδιος στο παιχνίδι της Τούμπας.

«Συγχαρητήρια σε όλους σας. Κερδίσατε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χιμένεθ, ο οποίος στη συνέχεια… ταρακούνησε για τα καλά τους παίκτες του.

«Το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ξέρετε τι σημαίνει για την ΑΕΚ. Ξέρετε καλά τι σημαίνει η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση στον τελικό», τόνισε και συνέχισε:

«Είστε επαγγελματίες παίκτες, ξέρετε καλά τι χρειάζεται αυτό το παιχνίδι. Αυτό το ματς θέλει παίκτες μαχητές, παίκτες άντρες. Όποιος δεν αντέχει τον τσαμπουκά σε αυτό το ματς να μου το πει να μην έρθει», είπε σε αυστηρό τόνο ο Ισπανός και κατέληξε:

«Θέλω να παίξετε αυτό που ξέρετε, το ποδόσφαιρο που ξέρετε να παίζεται. Μόνο έτσι θα προκριθούμε στον τελικό. Αυτό θέλουμε όλοι μας και αυτό πρέπει να κάνουμε στην Θεσσαλονίκη»…

Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου