ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ



Η ΑΕΚ επικράτησε μέσα στην Τούμπα του ΠΑΟΚ με 1-0 χάρη στο γκολ του Τραϊανού Δέλλα στο 48' με κεφαλιά "ψαράκι" και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτάρη Ατρόμητο। Το ντέρμπι των "δικεφάλων" στιγματίστηκε από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων και είχαν ως συνέπεια τη διακοπή του αγώνα για τουλάχιστον μισή ώρα.

Α Ημίχρονο
37 Μπαλιά του Γκαρσία, στον Ίβιτς αλλά το πλασέ του είναι άστοχο.
39 Σέντρα του Μπλάνκο από τα δεξιά, ο Σκόκο πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα περνά μόλις άουτ.
Β Ημίχρονο
48 ΓΚΟΛ (0-1): Ο Τραϊανός Δέλλας με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σκόκο, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς.
53 Ο Βιεϊρίνια κάνει το διαγώνιο σουτ αλλά ο Σάχα θα μπλοκάρει σταθερά στη γωνία του.


58 Ένα καπνογόνο από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ χτύπησε στην πλάτη τον Σάχα. Μάλιστα, του έκαψε τη φανέλα.. Προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 58ο λεπτό.
89 Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο τρέπει σε φυγή τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το διαιτητικό τρίο. Το ματς διακόπτεται..
Μετά από 25 λεπτά διακοπής οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο μόνο και μόνο για να σφυρίξει τη λήξη.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ (72' Τσουκαλάς), Γκαρσία, Βιτόλο (80' Φωτάκης), Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (68' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς.

ΑΕΚ: Σάχα, Γεωργέας, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας (33' Λαγός), Ντιόπ, Μάκος (81' Καφές), Σκόκο, Μίτσελ, Λυμπερόπουλος (68' Γκερέιρο), Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου