ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΕΚ – ΔΑΛΟΥΚΑΣ 1-2





Πάνω 45000 φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ είδαν έναν Δαλούκα να κερδίζει την ΑΕΚ με 2-1.

Η διατεταγμένη υπηρεσία του Δαλούκα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης όταν ο Τοροσίδης έριξε αγκωνιά στον Χουανφράν μπροστά στα μάτια του αλλά και στον έναν επόπτη αλλά ούτε μια παρατήρηση δεν έκανε αντί να του βγάλει την κόκκινη κάρτα.

Ο Λεονάρντο όταν σε ένα μαρκάρισμα που είναι ο ορισμός της κόκκινης κάρτας που έκανε στον Σκόκο αρκέστηκε σε μια απλή παρατήρηση.

Η κορυφαία στιγμή ήταν όταν σε κόρνερ της ΑΕΚ η κεφάλια του Νέμεθ σταμάτησε στο σηκωμένο χέρι του Μέλμπεργκ ενώ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα έδειξε κόρνερ , αντί να υποδείξει το πέναλτι , πάλι καλά που έδειξε και κόρνερ.

Α Ημίχρονο

2':Δυνατό σουτ του Σκόκο έξω από την μεγάλη περιοχή , μπλοκάρει ο Νικοπολίδης.

7': Κεφαλιά του Μπλάνκο, βρίσκει σε ετοιμότητα τον Νικοπολίδη που με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει.

26':Ο Μπλάνκο να καθυστερεί, ενώ ήταν σε θέση βολής και να ανοίγει αριστερά στον Γκερέιρο ο οποίος σούταρε στην κλειστή γωνία, πάνω στον Νικοπολίδη.

28':Ο Ντουντού να βγαίνει στην πλάτη των αμυντικών, αλλά το σουτ που θα κάνει από καλή θέση, φεύγει πολύ ψηλά άουτ.

32':Ο Μπλάνκο κάνει σέντρα σουτ από τα αριστερά, η μπάλα παίρνει πολύ παράξενη τροχιά και βρίσκει το οριζοντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.

38':Μετά από κτύπημα κόρνερ του Γκερέιρο και κεφαλιά του Νέμεθ, η μπάλα θα βρει το απλωμένο χέρι του Μέλμπεργκ. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτύρονται σωστά για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής ζητά να συνεχιστεί το παιχνίδι.

39':Νεο κόρνερ του Γκερέιρο.Πρώτη κεφαλιά από τον Καφέ, δεύτερη από τον Νέμεθ, ο Λεονάρντο βάζει το πόδι του και εξ επαφής στέλνει την μπάλα άουτ.

43': Από μπαλιά του Λεονάρντο, ο Τοροσίδης πετάγεται πριν τους αμυντικούς της ΑΕΚ και με κεφαλιά κάνει το 0-1.

Β Ημίχρονο

48':Δυνατό σουτ του Γκερέιρο, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

55':Ο Τοροσίδης, ο οποίος παίρνει την μπάλα κάτω από τη σέντρα, μετά το λάθος του Μάκου και ''κρεμάει'' με σκαφτό πλασέ τον Σάχα, κάνοντας το 0-2.

58':Τα κάνει όλα σωστά ο Σκόκο, εκτός από το τελικό πλασέ όταν και βρέθηκε απέναντι στο Νικοπολίδη, με συνέπεια να ''πετάξει'' στα σκουπίδια μια καλή προσωπική του ενέργεια.

60':Λάθος του Νικοπολίδη που στη γραμμή του άουτ προσπαθεί να ντριμπλάρει τον Αραούχο, που του παίρνει την μπάλα, κάνει τη σέντρα του μεσα στην μικρή περιοχή όπου εδίωξαν οι αμυντικοί πριν πιάσει την κεφάλια ο Μπλάνκο .

65': Από την προσπάθεια του Μαντούκα από τα αριστερά, η μπάλα φτάνει στην καρδιά της περιοχής, ο Μπλάνκο δεν πρόλαβε, απομακρύνει ο Μέλμπεργκ, αλλά ο επερχόμενος Νέμεθ με ωραίο σουτ, κάνει το 1-2.

76':Διαμαρτύρονται και πάλι οι παίκτες της ΑΕΚ για πέλαντι σε μαρκάρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Σκόκο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Πάλι ο Δαλούκας λέει παίζεται.

86':Ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Λεονάρντο να πιάνει από πλάγια το σουτ, αλλά να στέλνει την μπάλα να περάσει άουτ.

90'+':Σουτ του Μαντούκα θα αποκρούσει με δυσκολία ο Νικοπολίδης σε κόρνερ και στην εξέλιξη της φάσης γυριστό σουτ του Παυλή δεν βρίσκει το στόχο.

ΑΕΚ Σάχα, Χουανφράν, Αραούχο, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Μάκος (61’ Μαντούκα), Καφές (82’ Παυλής), Γκερέιρο, Σκόκο, Νέμεθ (78’ Λεονάρντο), Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου