ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ


Ο Βασίλης Δημητριάδης ανήκει πάλι στο δυναμικό της ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος άσος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Θανόπουλο, και συμφώνησε να αναλάβει χρέη τιμ μάνατζερ. Με δηλώσεις του στο «aek365.gr», έθεσε έναν και μεγάλο στόχο: «Να κάνουμε ξανά, όλοι μαζί την ΑΕΚ, πρωταθλήτρια παντού»! Από τη μεριά του ο κ. Θανόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Είναι αρχηγός και θα περάσει τη... δύναμή του στους παίκτες»!

«Να κάνουμε ξανά, όλοι μαζί την ΑΕΚ, πρωταθλήτρια παντού. Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που μου εμπιστεύονται αυτή την πολύ σημαντική θέση. Ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι σίγουρος ότι θα κάνω το καλύτερο, όπως το έκανα πάντα. Όνειρο και στόχος δικός μου, αλλά και όλων μας είναι να ξανακάνουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια παντού», ήταν τα λόγια του Βασίλη Δημητριάδη, για να δηλώσει στη συνέχεια επίσης στο «aek365.gr», ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Θανόπουλος:

«Ο Βασίλης είναι έτοιμος να βοηθήσει. Έχει όρεξη για δουλειά και νομίζω ότι αυτή η θέση του τιμ μάνατζερ του ταιριάζει απόλυτα. Θα είναι ο συνδετικός κρίκος στα αποδυτήρια με τη διοίκηση. Έχει δυναμικό χαρακτήρα. Είναι αρχηγός και θα περάσει τη... δύναμή του στους παίκτες. Θα γίνει αγαπητός σε όλους. Ξέρει την έννοια του «πρωταθλητή» και θα τη φέρει στα αποδυτήρια. Ήταν μία επιλογή του κ. Μπάγεβιτς την οποία και εγώ επικρότησα. Ο Βασίλης είναι ο κατάλληλος γι' αυτή τη θέση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει».



Πηγή sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου