ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ

LIVE SCORES


TRANSLATE BLOG

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΠΑΟ


Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε στο aekfc.gr πως οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν το ματς με τον Ολυμπιακό και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό την Κυριακή για να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της Ενωσης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεχάσουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να τα δώσουν όλα για τη νίκη την Κυριακή.

«Ο αγώνας εναντίον του Ολυμπιακού ανήκει στο παρελθόν», δήλωσε αρχικά ο Μπάγεβιτς και πρόσθεσε: «Θέλαμε πολύ τη νίκη, οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοί μας το αναγνώρισαν, αλλά δυστυχώς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε, γιατί ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Δικεφάλου ανέφερε τα στοιχεία που είναι σύμφωνα με τον ίδιον απαραίτητα ώστε να φτάσει η ΑΕΚ στη νίκη:
«Είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε γρήγορα, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά. Στα ντέρμπι, στοιχεία όπως η δύναμη, αλλά και η καλή ψυχολογία είναι απαραίτητα για τη νίκη. Σκεφτόμαστε μόνο τους τρεις βαθμούς και θα τα δώσουμε όλα για να τους κατακτήσουμε».

Πηγή aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου